Suar houten boomstam 300×80

Boomstamtafels met garantie! Woodindustries besteedt zeer veel zorg aan de droging en de afwerking van de suarhouten boomstamtafels. Wij werken met een team meubelmakers die liefde hebben voor het vak. Zowel de boomstamtafel top als de metalen poten worden bij ons in de werkplaats met veel zorg en aandacht afgewerkt. De suarhouten boomstamtafels van Woodindustries zijn er in vele maten tot 5 meter lang, maak uw keuze in de webshop. Ook hebben wij 26 diverse tafelpoten in verschillende kleuren en deze metalen poten maken we zelf. Dus bent u op zoek naar een mooie suarhouten boomstamtafel, een stukje vakwerk voor een zeer aantrekkelijke prijs met garantie die verder gaat dan tot de voordeur kom dan naar de showroom of bestel uw boomstamtafel bij ons in de webshop. Wij hebben een grote voorraad en keuze, snel geleverd en topkwaliteit boomstambladen.

Prijsopbouw: een behandeld suar blad heeft een prijs die is opgebouwd uit lengte en breedte maat inclusief droging , het schuurproces , en de drie lagen behandeling in afwerking.

Wilt u zelf uw boomstamtafel uitzoeken, kom dan naar de showrooms van Woodindustries in Groot-Ammers of in Cuijk.

 

 

Artikelnummer: W001-1 Categorie:

Suar tafeltop W002

Onze suarhouten/teakhouten tafeltops worden door Woodindustries uitgezocht en op een verantwoorde wijze gekapt. Wij hebben een grote voorraad en een deel daarvan bieden we als unieke items aan in onze webshop. . Wij van Woodindustries kiezen niet alleen het blad zorgvuldig uit maar al onze bladen staan garant voor een stukje kwaliteit waar door ons veel aandacht aan besteed is. De suar houten boomstam 300x80x7 wordt altijd geschuurd en behandeld tegen vlekken. In de behandeling is er keuze uit 4 soorten, te weten ultramat, mat, zijdeglans en glans. Deze keuze kunt u aan het einde van uw bestelling kenbaar maken. Elk blad dat in de webshop te koop is, is een uniek exemplaar en daar is geen tweede van. Dit maakt het zo leuk om bij ons uw blad te kopen.

Woodindustries staat bekend om zijn grote voorraad suar houten tafels zodat u voldoende keuze heeft. Onze deskundigheid in suarhout en de unieke service en garantievoorwaarden. U koopt dus zorgeloos een suarhouten teak tafel van hoge kwaliteit bij ons.

Welke onderstellen:

De Suar houten boomstam 300x80x7 is met vele onderstellen te verkrijgen. Geef uw interieur een industriële uitstraling met een mooie stalen onderstel.  De poten kunnen in iedere gewenste kleur. Onze poten zijn standaard 71 cm hoog en met de dikte van het betonblad erbij is de tafelhoogte dan circa 77 cm.  Wij kunnen de poten voor u op maat maken en een eigen ontwerp is mogelijk. Vraag via de mail naar de mogelijkheden! Met een behandeld boomblad garandeert Woodindustries dat u een mooi stukje kwaliteit in huis haalt waar u nog vele jaren lief en leed aan zult delen. Wij leveren ook onbehandelde boomstamtafels.

Onze keuze in tafelpoten voor de suar boomstamtafel W001

Alles op een rijtje over de boomstamtafels:

  • Onze teakhouten/teak suar boomstamtafels zijn verstevigd met stalen pennen.
  • De tekening van de boomtafels zijn altijd uniek. U haalt zo altijd een uniek stukje natuur in huis.
  • Wilt u uw boomstamtafel zelf komen uitzoeken dan kunt u naar de showroom komen en deze zelf “hand picked” uit komen zoeken.
  • Ruime voorraad
  • Topkwaliteit boomstam tafels
  • Bladen zijn er ook in de breedtematen vanaf 40 cm tot 100 cm. 
  • Lengtes tot 500 cm

Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Wij leveren onze boomstamtafels onder andere in Rotterdam, Amsterdam, Maastricht, Groningen, Eindhoven, Nijmegen, Breda Utrecht, Zwolle, Arnhem, Almere – kortom door heel Nederland en België.

Volg onze socials: Facebook,  InstagramPinterest. 

Kies uw tafelmaat

80x90cm, 100x90cm, 120x90cm, 140x90cm, 160x90cm, 180x90cm, 200x90cm, 200x100cm, 220x90cm, 220x100cm, 225x90cm, 240x90cm, 240x100cm, 260x90cm, 260x100cm, 280x90cm, 280x100cm, 300x90cm, 300x100cm, 325x90cm, 350x90cm, 400x90cm

Scroll naar top

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!