Suar tafel met ironcross onderstel

Suar tafel met ironcross onderstel

Suar tafel met Ironcross onderstel 

Onze Suar tafel met Ironcross onderstel is een van de boomstam tafels van Woodindustries. De bladen hebben een zeer mooie en natuurlijke uitstraling en zijn rond de 6 cm dik. De boomstamtafels zijn niet overal even breed. De bladen zijn circa 90 cm breed. De Suar eettafel wordt door ons behandeld met een warme gloed en finish. Wij gebruiken een matte afwerking zodat de massief houten tafel zo natuurlijk mogelijk blijft. De afwerklaag beschermt de boomstam tafel van invloeden van buitenaf. Deze Suar tafel wordt geleverd met onze ironcross. Dit is een mooie stoere strakke poot die zeer stabiel staat. Mede door de metalen constructie en dat deze metalen poot, op maat gemaakt wordt en de midden poot wordt circa 30 cm uit de kop van de tafel geplaatst zorgt dat ervoor dat dit de ideale metalen poot is als u alle aandacht aan het tafel blad wil geven en de tafel rondom wil kunnen gebruiken.

Woodindustries ontwerpt veel van zijn tafels en onderstellen in eigen huis. Wij vinden het belangrijk dat de metalen poten niet alleen mooi moeten zijn maar ook functioneel. De ironcross is in het gebruik en design een top onderstel van Woodindustries.

Eventuele onderstellen voor de Suar boomstamtafel

Wilt u een andere metalen of houten onderstel onder dit stoere blad? Kijk dan hieronder voor een paar suggesties of kijk verder in onze webshop. De keuze is bij ons oneindig omdat we alles zelf in eigen werkplaats maken. Onze meubelmakers en metaalbewerkers gaan geen uitdaging uit de weg. Voor meer beleving kunt u altijd langskomen in een van onze showrooms. Wij hebben een showroom in Woerdense verlaat voor het uitzoeken van uw op maat gemaakte tafel.

Een greep uit de collectie tafelpoten

Alles op een rijtje over de boomstamtafels:

  • Onze suar boomstamtafels zijn goed terug gedroogd.
  • De tekening van de suar boom zijn altijd uniek. U haalt zo altijd een uniek stukje natuur in huis.
  • Wilt u uw Suar eettafel zelf komen uitzoeken dan kunt u naar de showroom komen en deze zelf “hand picked” uit komen zoeken.
  • Ruime voorraad
  • Topkwaliteit boomstam tafels
  • Bladen die via de website verkocht worden zijn tussen de circa 80 á 90 cm breed. In onze collectie hebben we bladen tot 180cm breed. 
  • Lengtes tot 500 cm – langer op aanvraag

Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Wij leveren onze boomstamtafels onder andere in Rotterdam, Amsterdam, Maastricht, Groningen, Eindhoven, Nijmegen, Breda Utrecht, Zwolle, Arnhem, Almere – kortom door heel Nederland en België.

Kies uw tafelmaat

80x90cm, 100x90cm, 120x90cm, 140x90cm, 160x90cm, 180x90cm, 200x90cm, 220x90cm, 240x90cm, 250x90cm, 260x90cm, 280x90cm, 300x90cm

Kies uw tafel afwerking

Mat, Ultra Mat, Vernis

Kies uw onderstel

Eiffeltower, Ironcross, Midden triangel, Spinpoot, Tower-bridge

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

✅ Suar boomstamtafel
✅ Metalen poot
✅ Blad circa 90 cm breed
✅ Totale hoogte circa 77 cm 
✅ Gratis geleverd in Nederland en België
✅ Unieke meubelzaak 4 verdiepingen
Onze prijzen zijn inclusief BTW, aandacht, liefde en vakmanschap

Stel zelf samen:

SKU Suar tafel met ironcross onderstel Categorieën , , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!