Suar wandplank 30cm diep

Wandplanken op maat

Bij Woodindustries maken wij onze Suar wandplank 30cm diep in eigen werkplaats. Deze unieke robuuste plank is gemaakt van karakteristiek suar hout. De plank is aan een zijde recht en aan de andere zijde heeft de plank een boomstamrand. De plank is netjes geschuurd en u kunt kiezen voor een behandeling met vernis. De vernis beschermt het hout tegen vlekken en kringen. 

De planken kunt u bijvoorbeeld met een mooie set beugels ophangen. Het is ook mogelijk de beugels bij ons te bestellen, wij maken deze op maat. Wij maken de wandplanken op maat. Staat de gewenste maat niet op de website. Neem dan contact met ons op via info@woodindustries.nl.

Een mooie boomstam plank voor aan de muur, deze suar wandplank is 30 cm diep en circa 6 cm dik.

Tafels op maat voor bij uw suar wandplank 30cm diep

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn tafels . Hout speciaal geselecteerd voor u! Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel afgewerkt in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

 

Wandplanken

"40 cm lang", "50 cm lang", "60 cm lang", "70 cm lang", "80 cm lang", "90 cm lang", "100 cm lang", "120 cm lang", "140 cm lang", "150 cm lang", "200 cm lang", "220 cm lang", "250 cm lang", "300 cm lang"

Kies uw afwerking plank

geen afwerking, matte vernis

Kies het type beugel

Rechte wandsteun, Strip wandsteun, Blinde bevestiging 1m plank, Blinde bevestiging 2m plank, Blinde bevestiging 3m plank, Geen Bevestiging

Kleur beugels

Geen Beugels, Naturel in de vernis, Wit, Zwart

Volg ons op de socials

Suar houten plank
✅ Geschuurd en in de vernis
Circa 6 cm dik
✅ 30 cm diep
✅ Levertijd circa 3 weken

✅ Showroom 3000 m²
Prijzen zijn inclusief BTW – liefde, aandacht en vakmanschap

Stel zelf samen:

SKU Suar wandplank 30cm diep Categorieën , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!