Suar wandplank 3cm-17cm diep

Suar wandplank 3cm dik 17cm diep

Suar wandplank 3cm-17cm diep

Suar wandplank 3cm-17cm diep wordt bij Woodindustries in eigen werkplaats gemaakt en afgewerkt. Deze unieke robuuste plank is gemaakt van karakteristiek suar hout. De plank is aan een zijde recht en aan de andere zijde heeft de plank een boomstamrand. De plank is geschuurd en behandeld met vernis.

De planken kunt u zowel blind ophangen of met een mooie set beugels. Het is ook mogelijk de beugels bij ons te bestellen, wij maken deze op maat. Wij maken de wandplanken op maat. Staat de gewenste maat niet op de website. Neem dan contact met ons op via info@woodindustries.nl

Een mooie boomstam plank voor aan de muur, deze suar wandplank is 17cm diep en circa 3cm dik.

Tafels op maat voor bij uw suar wandplank 

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn tafels . Hout speciaal geselecteerd voor u! Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel afgewerkt in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Een greep uit onze collectie tafelpoten

Wandplanken

"40 cm lang", "50 cm lang", "60 cm lang", "70 cm lang", "80 cm lang", "90 cm lang", "100 cm lang", "110 cm lang", "120 cm lang"

Kies het type beugel

Blinde bevestiging 1m plank, Blinde bevestiging 2m plank, Blinde bevestiging 3m plank, Geen Bevestiging

Volg ons op de socials

✅ Suar houten wandplank
✅ Geschuurd en in de vernis
✅ Geleverd met voorbereiding voor blinde ophanging
✅ Circa 3 cm dik
✅ Showroom 3000 m² 4 verdiepingen
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen
Prijzen zijn inclusief BTW – liefde, aandacht en vakmanschap

Stel zelf samen:

SKU Suar wandplank 3cm-17cm diep Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting