Tafel Zuid-Amerikaans wrakhout

Tafel zuid-amerikaans wrakhout

Tafel op maat

Onze tafel Zuid-Amerikaans wrakhout is geschikt als eetkamertafel maar zeker ook als vergadertafel of stamtafel. Deze tafel van oud hout kenmerkt zich door zijn unieke industriële karakter. De kleur lijkt op mango hout. Deze eettafel  maakt Woodindustries tot 10 meter lang en 3 meter breed. De tafel is gemaakt van oud hout dat jaren lang onder water gelegen heeft,  waardoor er een uniek patina is ontstaan. Omdat geen enkele plank hetzelfde is, is elke tafel uniek qua uitstraling. Door het gebruik van gebruikt hout is tafel Zuid-Amerikaans wrakhout ook een milieubewuste keuze en door zijn uitstraling past deze tafel in elk hedendaags interieur.

Welke onderstellen voor de tafel Zuid-Amerikaans wrakhout:

De Tafel Zuid-Amerikaans wrakhout is met vele onderstellen te verkrijgen. Geef uw interieur een industriële uitstraling met een mooie stalen onderstel. Kijk hieronder voor een paar suggesties of kijk verder in onze webshop. Prijzen zijn inclusief genoemde onderstellen naar keuze die u kunt aangeven in het info-veld. De poten kunnen in iedere gewenste kleur. Onze poten zijn standaard 71 cm hoog en met de dikte van het blad erbij is de tafelhoogte dan circa 77 cm.  Wij kunnen de poten voor u op maat maken en een eigen ontwerp is mogelijk. Vraag via de mail naar de mogelijkheden! Met een behandeld blad garandeert Woodindustries dat u een mooi stukje kwaliteit in huis haalt waar u nog vele jaren lief en leed aan zult delen. 

U kunt kiezen uit de volgende tafelpoten. De triangel, haakse triangel, the tower en de Riek. In koker 80×80 de smalle U-poot, N-poot, kasteelpoot, kruispoot, Square en de U-poot. Voor The bridge en de spinpoot vragen wij een meerprijs. 

Een greep uit de collectie tafelpoten 

Maatwerk bij Woodindustries

Wij maken 100% maatwerk in eigen werkplaats door onze meubelmakers met liefde voor het vak. Hout speciaal geselecteerd voor u! Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel afgewerkt in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren deze eiken tafel met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Kies uw tafelmaat

160×80, 180x90cm, 200x90cm, 220x90cm, 240x90cm, 260x90cm, 280x90cm, 300x90cm

Kies uw tafel afwerking

Mat, Ultra Mat, Vernis

Kies uw onderstel

Single Eiffeltower, Smalle u-poot, T-poot, The crux, Triangel

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

✅ Zuid-Amerikaans wrakhout
✅ Milieubewust
✅ Snelle levering en service
✅ Hoge kwaliteit en scherpe prijzen
✅ Gratis bezorgd en gemonteerd in de Benelux
✅ Unieke showroom 3000 m2 4 verdiepingen
Prijzen zijn inclusief BTW – liefde, aandacht en vakmanschap

Stel zelf samen:

SKU Tafel Zuid-Amerikaans wrakhout Categorieën , , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting