Tafelpoten

Robuuste Tafelpoten

Bij Woodindustries vindt u custom made tafelpoten. Alle sets die wij leveren zijn op maat gemaakt in diverse diktes en breedtes. De vormen waar wij mee werken zijn de X-poot, de triangel, het vierkant, de taps uitlopende en de kloosterpoot. De triangel, X-poot en het vierkant zijn van metaal gemaakt, echter kunnen wij de meeste poten zoals de X-poot, taps uitlopende en kloosterpoten ook van hout maken. Ook de matrix/spinpoot en het 3D-kruis of een kubuspoot zijn bij ons mogelijk, deze zijn wel iets duurder in aanschaf.

Tafelpoten op maat

Wij maken uw droom tafelpoten op maat, in hout en metaal. Woodindustries levert al een stel poten vanaf slechts 150.- euro per set dat is slechts 75 euro per poot! Metalen poten vanaf 199.- euro per set.

Een onderstel naar eigen ontwerp

Mocht u een eigen ontwerp hebben en het is mogelijk om te maken dan zorgen wij ervoor dat uw idee of ontwerp werkelijkheid wordt. Bij Woodindustries is alles mogelijk.

Voorbeelden van combinaties met tafelbladen en tafelpoten vindt u onder het kopje Eettafels.

U kunt kiezen uit een unieke en betaalbare wagonhouten tafel of een industriële stoere robuuste tafel, alles custom made en eventueel coloured. Een tafel met industriële stalen poten/onderstel vindt u bij Woodindustries.

 

Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting