Teak Salontafel Groot

Teak Salontafel

Teak Salontafel Groot

Teak Salontafel Groot heeft een diameter van circa 78 cm en een hoogte van 45 cm. Deze teak tafel is ook beschikbaar in een grote variant. De Teak Salontafel Groot heeft een zeer mooie en natuurlijke uitstraling. Deze ronde tafel met boomstammen is mooi van tekening en iedere tafel is uniek. Wij werken het blad af met een afwerking die het blad beschermt tegen invloeden van buitenaf. 

Zelf uw eigen salontafel samenstellen

Heeft u liever een ander soort hout of een andere vorm salontafel? Geen probleem. Wij maken de salontafels op maat voor u. In onze showrooms staan onze collega’s voor u klaar om al onze mogelijkheden door te nemen. U kunt ook contact opnemen via de mail of het contactformulier.

Ook de hoogte, breedte of lengte zijn op maat te verkrijgen. Dit meubel heeft een levertijd van circa 4-5 weken.

Een salontafel op maat bij Woodindustries. Onze salontafels, net als alle andere tafels, worden bij onze in eigen werkplaats gemaakt. Wij maken de tafels op maat waardoor nagenoeg alles mogelijk is. Of u nu een rechthoekige salontafel, een ronde salontafel of een ovale salontafel zoekt. Ook de onderstellen maken wij op maat. Omdat wij maatwerk leveren zijn al onze salontafels uniek.

Kom langs in onze showroom in de Woerdense Verlaat om al onze salontafels te zien!

Volg ons op de socials

✅ Teak salontafel
✅ Totale hoogte circa 45 cm
✅  Scherpe prijzen en hoge kwaliteit
✅  Service en garantie
✅ Unieke meubelzaak 4 etages
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen

Stel zelf samen:

SKU Teak Salontafel Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat