Teakwall Blend Triangel

Teakwall Blend triangel

Teakwall Blend Triangel 

De Teakwall Blend Triangel nieuw in ons assortiment! Mooie kwaliteit houtstrips om een unieke sfeer in uw interieur te creëren. Deze houtstrips kenmerken zich door de houten panelen met een prachtige zichzelf repeterende vorm erin verwerkt. De afmeting van de panelen zijn 300×600 mm, dikte 30-40 mm. Het hout is verlijmd op 15 mm multiplex en makkelijk te verwerken op de wand.

De panelen zijn een eigentijdse afwerking voor uw wand en zorgen voor een fijne akoestiek in ruimtes. De panelen zijn onderhoudsvrij en kunnen zowel horizontaal of verticaal worden geplaatst. Het motief is op elk paneel hetzelfde en de wandpanelen bestaan uit gerecycled teakhout afkomstig van oude Javaanse huizen en vissersboten hierdoor zijn ze niet alleen karakteristiek maar ook ecologisch verantwoord. Bomen worden dus niet gekapt om deze houten wandpanelen te maken. De Teakwall Blend Triangel geven een luxe uitstraling aan uw interieur. De teak houtstrips zijn te gebruiken in zakelijke ruimtes, horeca alsook vergaderruimtes, kantoren en natuurlijk thuis aan de wand.

Vandaag besteld is binnen 7 dagen in huis. Vraag naar de exacte levertijd! Wij zijn dealer van Teakwall, dus vandaar dat de levertijd iets langer is dan onze eigen varianten.
Wij verzenden gratis. Let op: terugsturen is voor eigen rekening.

Om de panelen goed te monteren adviseren wij het gebruik van Premtec Montage kit voor het plaatsen tegen de muur van de houten achterwand en constructielijm voor het plaatsen van de houtstrips op deze achterwand. Deze kunt u bijbestellen voor 13.95 per tube. Per tube kunt u ongeveer 4 m2 monteren. 

Gewicht 1 kg

Volg ons op de socials

Teakwall Blend Triangel

Nieuw in ons assortiment houten wandbekleding van Teakwall. Mooie kwaliteit houtstrips om een unieke sfeer in uw interieur te creëren. De Teakwall Blend Triangel kenmerken zich door de mooie houten panelen met prachtige heldere kleuren erin verwerkt. De afmeting van de panelen zijn 300×600 mm, dikte 30-40 mm. Het hout is verlijmd op 15 mm multiplex en makkelijk te verwerken op de wand. De prijs is voor 1 doos. In een doos zit 1m2

 229,95 incl. BTW

SKU WI-020-1613 Categorieën , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!