Teakwall Hillz studio

Teakwall Hillz Studio

Teakwall Hillz studio

De Teakwall Hillz studio nieuw in ons assortiment! Mooie kwaliteit houtstrips om een unieke sfeer in uw interieur te creëren. Deze houtstrips kenmerken zich door de mooie houten panelen met een bijzondere 3D verloop. De afmeting van de panelen zijn 200×1000 mm, dikte 20-30 mm. Het hout is verlijmd op 15 mm multiplex en makkelijk te verwerken op de wand.

De teak houtstrips zijn een perfecte en eigentijdse afwerking voor uw wand en  zorgen voor een fijne akoestiek in ruimtes. De panelen zijn onderhoudsvrij en kunnen zowel horizontaal of verticaal worden geplaatst. Geen enkel paneel is hetzelfde en bestaan uit gerecycled teakhout afkomstig van oude Javaanse huizen en vissersboten hierdoor zijn ze niet alleen karakteristiek maar ook ecologisch verantwoord. Bomen worden dus niet gekapt om deze houten wandpanelen te maken. De Teakwall Hillz studio geven een luxe uitstraling aan uw interieur. De wandbekleding is te gebruiken in zakelijke ruimtes, horeca alsook vergaderruimtes, kantoren en natuurlijk bij thuis aan de wand/.

Vandaag besteld is binnen 7 dagen in huis. Vraag naar de exacte levertijd! Wij zijn dealer van Teakwall, dus vandaar dat de levertijd iets langer is dan onze eigen varianten.
Wij verzenden gratis. Let op: terugsturen is voor eigen rekening.

Om de panelen goed te monteren adviseren wij het gebruik van Premtec Montage kit voor het plaatsen tegen de muur van de houten achterwand en constructielijm voor het plaatsen van de houtstrips op deze achterwand. Deze kunt u bijbestellen voor 13.95 per tube. Per tube kunt u ongeveer 4 m2 monteren. 

Gewicht 1 kg

Volg ons op de socials

✅ 200 x 1000 mm
✅ 20 – 30 cm dik
✅ Snelle levering
✅ Service & garantie
✅ Unieke meubelzaak 4 verdiepingen
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen

 199,95 incl. BTW

SKU Teakwall Hillz studio Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!