Truckwood vergadertafel 300x100

Wissen
SKU WI-020-1637 Category

Bij Woodindustries worden de tafels gemaakt door onze meubelmakers die liefde hebben voor het vak. Ruime voorraad/keuze, snel geleverd, topkwaliteit tafelbladen.

Wilt u zelf uw betontafel en kleur uitzoeken, kom dan naar de showroom van Woodindustries in Groot-Ammers.

Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Truckwood tafel 300cm

Nieuw – Truckwood vergadertafel 300×100 u vindt bij Woodindustries deze robuuste eettafel die net even iets anders is. Wij maken en leveren eettafels met een verhaal doordat ze zijn gemaakt van bijzondere partijen hout. Door ons grote wereldwijde netwerk weet Woodindustries vaak de hand te leggen op unieke gerecyclede partijen hout.

Wij werken bijna uitsluitend alleen met reclaimed wood.  Reclaimed wood is upcycled hout dat afkomstig is uit een eerder gebruik. Dit maakt onze eettafels heel milieuvriendelijk. Hiermee willen wij ervoor zorg dragen dat we bewust worden dat hergebruik van spullen de toekomst heeft. De Truckwood tafels zijn gemaakt van dit geupcyclede hout, afkomstig van vrachtwagens/trucks uit Azië.

Het gebruik van dit hout maakt wel dat we een goede selectie moeten maken van dit hout en dit komt dus ook op de eerste plaats. Er zit heel veel tijd in de robuuste eettafels en dit doen we met liefde. Door en tijd en liefde in te steken ontstaat er een mooie unieke tafel. Onze robuuste Truckwood eettafels hebben een verhaal en dit gebruik houden we altijd in ere.

Onderstellen bij de Truckwood vergadertafel

De bladen worden via onze webshop standaard geleverd met de stalen triangel. U kunt ook de keuze maken voor de U-poot of de X-poot. U kunt de keuze weergeven bij de bestelnotities. Deze vindt u bij de afronding van uw bestelling. Kijk verder in onze webshop voor onze onderstellen.

Kom eens naar de showroom om een mooie unieke houten eettafels in het echt te zien en te ervaren of bestel hem via onze webshop.

Unieke eettafels – robuuste eettafels – stoere eettafels – eettafels op maat gemaakt – exclusieve eettafels – industriële eettafel – eiken eettafel – grenen eettafels wagonhouten eettafels – Truckwood eettafels

 

Volg onze socials: Facebook,  InstagramPinterest.

Kies uw onderstel

1921 poot, Single Eiffeltower, Smalle u-poot, The crux, Triangel

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Scroll naar top

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!