TV meubel Mango – 2deurs 1 lade

TV meubel Mango - 2deurs 1 lade

TV meubel Mango – 2deurs 1 lade

Specificaties TV meubel Mango:

Breedte: 180 cm

Diepte: 42 cm

Hoogte: 55 cm

Materiaal: Mango hout & metaal

Afwerking: Gelakt hout & geverfd metaal

Onderhoud: Schoonmaken met een droge of vochtige doek

TV meubel Mango – 2deurs 1 lade bij Woodindustries maken wij naast de tafels, salontafels, kasten, badkamermeubels en wandbekleding ook tv-meubels op maat. Dit tv-meubel wordt gemaakt van Zuid -Amerikaans wrakhout. Dit is een geleefde soort en zeer geschikt voor in uw woning. Het Oud-gebinten tv-meubel heeft een robuust uiterlijk en past in ieder interieur. Doordat het meubel bestaat uit twee delen kunt u het meubel zelf korter of langer maken. De planken werken wij zorgvuldig af met vernis. Het meubel is dan goed beschermd tegen invloeden van buitenaf.

De TV meubel Mango is een prachtig TV meubel die in elk interieur past. Het heeft een mooi strak en robuust design.

Tafels op maat gemaakt voor bij de TV meubel Mango – 2deurs 1 lade

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn tafels . Hout speciaal geselecteerd voor u! Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel afgewerkt in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

 

 

Volg ons op de socials

De TV meubel Mango is een prachtig TV meubel die in elk interieur past. Het heeft een mooi strak en robuust design. 

 779,00 incl. BTW

SKU TV meubel Mango - 2deurs 1 lade Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting