Unieke rivierstenen waskom

 149.00 incl. BTW

Deze unieke rivierstenen waskom is nieuw in onze collectie! Deze waskommen zijn gemaakt uit rivierkeien en hebben daardoor een uniek structuur. De binnenzijde van de waskom is gepolijst terwijl de buitenzijde onbewerkt is gebleven. Iedere rivierstenen waskom is uniek door zijn eigen vorm, structuur, kleur en afmeting. Aangezien dit een natuurlijk product is kunnen de kleur, vorm en exacte afmetingen per artikel verschillen. Natuursteen is zeer stevig, krasvrij, gaat lang mee en is eenvoudig schoon te maken. Bij Woodindustries staat de wens van de klant voorop en wij nemen de tijd voor een klant en zorgen dat deze altijd tevreden zijn. Bij ons is alles mogelijk, van maatwerk tot eigen ontwerpen. 

✔️snelle levering ✔️service en garantie ✔️eigen fabricage ✔️hoge kwaliteit scherpe prijzen

Artikelnummer: WI-020-3282 Categorieën: ,

Unieke rivierstenen waskom

Deze unieke rivierstenen waskom is nieuw in onze collectie! Deze waskommen zijn gemaakt uit rivierkeien en hebben daardoor een uniek structuur. De binnenzijde van de waskom is gepolijst terwijl de buitenzijde onbewerkt is gebleven. Iedere rivierstenen waskom is uniek door zijn eigen vorm, structuur, kleur en afmeting. Aangezien dit een natuurlijk product is kunnen de kleur, vorm en exacte afmetingen per artikel verschillen. De waskom is ook mooi te combineren met onze badkamermeubels. Diameter voor de afvoer is 4cm.

Bent u op zoek naar een nieuwe waskom, of wilt u de badkamer totaal opnieuw inrichten? Woodindustries biedt u een uitgebreid assortiment. U kunt de badkamermeubels online bekijken of eens langskomen in de showroom. We laten u de verschillende producten dan graag zien, zodat u zelf kunt bepalen in hoeverre ze passen bij het design dat u voor ogen heeft.

Onze badkamermeubels worden voor u op maat en naar uw wens gemaakt.

Volg onze socials: FacebookInstagram, Pinterest. 

Scroll naar top

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!