Unieke tafel op maat diverse houtsoorten en onderstellen

tafel op maat

Onze sterke punten

 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Enthousiast team van meubelmakers
 • Eigen werkplaats
 • Beste garantievoorwaarden
 • Snelle levering
 • Gratis bezorgd
 • Specialist op gebied van boomstamtafel
 • Door maatwerk altijd een passende tafel
 • Grote voorraad
 • Door eigen import goedkoopste van Nederland
 • Unieke materialen

 

Op maat gemaakte tafel of meubel

Woodindustries waar hout weer tot leven komt en gebruikt hout een tweede leven krijgt. Woodindustries werkt op een zo natuurlijk mogelijke manier met respect voor de natuur. Wij geven zowel nieuw als gebruikt hout een bestemming, bij ons komt uw woon- en werkplek, tuin of living weer tot leven. Of het nu gaat om een mooie teakhouten houtstrips /houten wand, een mooie custom made vloer of een mooie unieke robuuste stoere eiken houten tafel waarvan er maar één uniek exemplaar is. Omdat al onze tafels uiteindelijk nooit allemaal hetzelfde zijn – wij brengen uw houtdromen tot leven. Wij van Woodindustries leveren hout in de breedste zin van het woord. Voor elke wand, vloer, meubel, tafel, schutting, vlonder, terras, bad of woonkamer wens hebben wij een oplossing in uniek en apart hout. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze nieuwe boomstamtafels. Een unieke tafel op maat voor uw woning of kantoor.

Welke onderstellen:

Uw unieke tafel op maat is met vele onderstellen te verkrijgen. Geef uw interieur een industriële uitstraling met een mooie stalen onderstel. Prijzen zijn inclusief genoemde onderstellen naar keuze die u kunt aangeven in het info-veld. De poten kunnen in iedere gewenste kleur. Onze poten zijn standaard 71 cm hoog. Wij kunnen de poten voor u op maat maken en een eigen ontwerp is mogelijk. Vraag via de mail naar de mogelijkheden! Met een behandeld blad garandeert Woodindustries dat u een mooi stukje kwaliteit in huis haalt waar u nog vele jaren lief en leed aan zult delen. Wij leveren ook onbehandelde houten tafels.

U kunt kiezen uit de volgende tafelpoten. De triangel, haakse triangel, the tower en de Riek. In koker 80×80 de smalle U-poot, N-poot, kasteelpoot, kruispoot, Square en de U-poot. Voor The bridge en de spinpoot vragen wij een meerprijs.

 

 

Volg ons op de socials

Bij Woodindustries maken wij mooie unieke houten tafels van zeldzaam hout die gemaakt worden in onze eigen werkplaats, door onze meubelmakers met meer dan 100 jaar ervaring. Het ambacht word bij ons nog echt uitgevoerd en wij maken de juweeltjes die je nergens anders tegenkom. Een robuuste houten tafel van wrakhout, wagonhout of planken gezaagd uit oud gebintenhout. U vind het in onze showroom en elke maat is leverbaar. Woodindustries maakt tafels in elke breedte maat en lengtes tot 10 meter. Een mooie robuuste eettafel of vergadertafel, bureau of salontafel, wij maken het voor u op maat!

Stel zelf samen:

SKU Unieke tafel op maat diverse houtsoorten en onderstellen Categorieën , , , , , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting