unieke teakhouten visgraat vloer

visgraat vloer teak

Teakhouten vloer 

unieke teakhouten visgraat vloer , een exclusief robuust parket.  Deze teakhouten vloer is speciaal gemaakt voor Woodindustries van een mooie kwaliteit teakhout.  Door het leven van de nerf die erin zit krijgt de vloer een uniek uitstraling. Deze unieke teakhouten visgraat vloer is zowel naturel als in een parketlak te leggen.  De robuuste teakhouten vloer past echt in elk interieur.

Afmetingen

De plankjes zijn 50x9x1.2 cm en passen naadloos in elkaar. De vloer kan eventueel ook nog in de olie om een donkerdere uitstraling te krijgen met nóg meer leven.

Soorten

Naast de unieke teakhouten visgraat vloer, is het ook mogelijk om een recht patroon neer te leggen. Ook deze is zowel naturel, olie en in parketlak verkijgbaar. Niet alleen uw vloeren kunnen gelegd worden, ook de wanden. U kunt deze planken ook gebruiken om uw wanden te bekleden met dit exclusieve teakhout. 

 

Volg ons op de socials

Nieuw bij Woodindustries! Deze unieke teakhouten visgraat vloer . Naast vloerdelen zijn deze houten planken ook uitermate geschikt als wandbekleding. U kunt zelf het patroon bepalen. Een recht patroon is ook mogelijk. De prijs voor de vloer is per vierkante meter. De plankjes zijn 50x9x1.2

Ziet u op onze website niet precies wat u zoekt? Neem dan contact met ons op via woodindustries@hotmail.com. Wellicht kunnen wij u helpen.

 149,95 incl. BTW

SKU WI-020-0937 Categorieën , , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!