Bij het creëren van een ideale vergaderruimte draait alles om het vinden van de perfecte vergadertafel. Gelukkig hoeft u niet verder te zoeken, want wij bieden een breed scala aan unieke vergadertafels die volledig op maat worden gemaakt. Met afmetingen tot wel 10 meter lang en 5 meter breed zijn onze tafels niet alleen indrukwekkend qua omvang, maar ook qua ontwerp en functionaliteit.

Of u nu de voorkeur geeft aan een ovale, ronde, vierkante, rechthoekige of zelfs een andere vorm, bij ons is vrijwel alles mogelijk. Onze vergadertafels zijn ontworpen om aan al uw specifieke eisen te voldoen, zodat u de perfecte tafel kunt krijgen die naadloos past bij uw ruimte en stijl.

Maar wat als de omvang van de tafel een uitdaging vormt voor transport en installatie op uw locatie? Maakt u zich geen zorgen, wij hebben oplossingen voor deze technische beperkingen. Neem gewoon contact met ons op en ontdek de mogelijkheid om de tafel in delen te laten vervaardigen. Op die manier kunnen we de tafel gemakkelijk bij u op locatie weer samenvoegen, zodat u kunt genieten van de indrukwekkende uitstraling en functionaliteit van onze vergadertafels, ongeacht de grootte van de ruimte.

Bovendien bieden we ook extra functionaliteiten aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Als u bijvoorbeeld stroomvoorziening nodig heeft tijdens vergaderingen, is het mogelijk om een doorvoer voor stroom in de tafel te laten maken. Dit zorgt voor een opgeruimde en georganiseerde vergaderruimte, waar u zich kunt concentreren op de inhoud van uw bijeenkomsten zonder u zorgen te hoeven maken over kabels en draden.

Het bestellen van een van onze unieke vergadertafels is eenvoudig. U kunt dit doen via onze webshop, waar u een uitgebreid overzicht van onze ontwerpen en opties vindt. Als u de tafels liever persoonlijk wilt bekijken en ervaren, nodigen wij u van harte uit om een bezoek te brengen aan een van onze showrooms. Daar kunt u niet alleen onze diverse ontwerpen bewonderen, maar ook professioneel advies ontvangen van onze deskundige medewerkers. Laat ons u helpen bij het creëren van de perfecte vergaderruimte met een op maat gemaakte tafel die zowel stijlvol als functioneel is.

Toont alle 41 resultaten

Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting