Vintage fauteuil rood leer

Vintage fauteuil rood leer

Vintage fauteuil rood leer  

Deze vintage fauteuil rood leer is niet alleen heerlijk comfortabel maar kan ook gecombineerd worden in de meeste interieurs! Het is een vintage stoel met gebruikssporen.  In deze fauteuil geniet je nog meer van je vrije avonden. Daar zorgen de dikke lederen kussens wel voor! Je kunt er lekker achterover in zakken met een goed boek of een serie op de televisie. Mooi voor in de zithoek of juist voor een speciaal leeshoekje bij het raam.

Wij van Woodindustries proberen zo milieubewust mogelijk te werken. Door hergebruik van materialen en producten, het herstellen van bestaande materialen of onderdelen daarvan als ook het combineren van oude- en nieuwe producten. Onze stoelen die uitlopend zijn gaan in de outlet. Woodindustries koopt mooie design meubels in en herstellen die. We zorgen dat die een mooie plek in de showroom krijgen waardoor iemand anders weer plezier ervan kan hebben. We bieden een verscheidenheid aan oplossingen aan om meubels opnieuw te gebruiken.

Laten we samen bouwen aan een lage milieu impact, lange levensduur en maximaal waarde behoud.

Let op! Dit is een outlet item de vintage fauteuil rood leer , er is nog slechts 1 set beschikbaar in onze showroom in de Woerdense verlaat. De set in totaal is 990 euro oude prijs 1190 euro.

 

Tafels op maat voor bij de Vintage fauteuil rood leer

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn tafels . Hout speciaal geselecteerd voor u! Wij maken elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

 

Volg ons op de socials

✅ Leer
✅ Vintage – retro
✅ Outlet
✅ Circulair

 

Stel zelf samen:

SKU Vintage fauteuil rood leer Categorieën , , , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!