Vintage kruk wrakhout

Vintage kruk wrakhout

Vintage kruk wrakhout

Deze Vintage kruk wrakhout is gemaakt van prachtig geleefd hout uit de Italiaanse zee. De kruk heeft mooie duidelijke nerven en past goed binnen bijna ieder interieur.

De circa maten van deze kruk zijn:

Hoogte: 45 cm

Lengte x Breedte: 48 cm x 30 cm

Deze robuuste houten krukken maken wij in eigen werkplaats. Op aanvraag kan de stoel op maat gemaakt worden. Stuur een email naar info@woodindustries. 

 

Accessoires en stoelen bij Woodindustries

Woodindustries voor stoer robuust industrieel wonen. Bekijk onze woonaccessoires met unieke uitstraling deze zijn vaak maar in 1 of in beperkte oplage verkrijgbaar. Unieke woonaccessoires die je niet overal ziet.

Mooie oude lampen, vintage golfplaten, unieke items die een ruimte karakter te geven of een mooi contrast met een strak interieur. Wij verkopen mooi oud hout voor wand of vloer.

De imperfectie in onze woonaccessoires geven een mooi industrieel uiterlijk, waar je het leven in terugziet.  Niet alleen een mooi karakter maar ook nog eens goed voor het milieu doordat we hergebruiken en recyclen.

Robuust stoer industrieel wonen doe je met de woonaccessoires van Woodindustries, of het nu gaat om unieke lampen of metalen letters , oliedrums die tot een mooie object zijn gemaakt of een uniek stoeltje, alles dat draait om stoer industrieel wonen vindt u bij Woodindustries!

Volg onze socials: Facebook,  InstagramPinterest.

Volg ons op de socials

✅ruime keuze
✅aandacht voor de klant
✅eigen ontwerp mogelijk
✅grote voorraad

 149,00 incl. BTW

Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat