Vintage onderstel

Vintage onderstel

Vintage onderstel

Een nieuw uniek onderstel is ‘Vintage onderstel’ zo van de vintagemarkt in Lille. Het onderstel is gemaakt van staal en we hebber er maar een stuk of 4 van zodat het een origineel product blijft. Dit onderstel is een prachtige subtiele en chique toevoeging aan elk ronde tafelblad. De poot kan in elke gewenste kleur gemaakt worden. Het onderstel op de foto is goudkleurig. Naast ons dit metalen onderstel maken wij onze onderstellen zelf en houden daarmee rekening mee met gebruiksvriendelijkheid van onze producten. Onze ontwerpafdeling zorgt ervoor dat we regelmatig nieuwe onderstellen aan onze klanten kunnen aanbieden. 

Dit stalen vintage onderstel is circa 74 cm hoog en 53 cm breed. 

Het vintage frans onderstel is los verkrijgbaar, maar ook in combinatie met een rond tafelblad.

Afwerking vintage onderstel

Het vintage onderstel op de eerste foto is in de kleur goud. Wij kunnen het onderstel zwart of wit voor u maken. Wij leveren dit stalen onderstel ook in andere RAL- kleuren. U kunt de keuze maken en de RAL-kleur kenbaar maken in het opmerkingenveld bij afsluiten van de bestelling.

Welke onderstellen hebben wij nog meer:

Naast dit unieke frans onderstel hebben wij nog vele onderstellen in ons assortiment. Geef uw interieur een industriële uitstraling met een van onze andere mooie stalen onderstellen. Prijzen zijn inclusief genoemde onderstellen naar keuze die u kunt aangeven in het info-veld. De poten kunnen in iedere gewenste kleur.  Wij kunnen de poten voor u op maat maken en een eigen ontwerp is mogelijk. Vraag via de mail naar de mogelijkheden!

U kunt kiezen uit de volgende tafelpoten. De triangel, haakse triangel, the tower en de Riek. In koker 80×80 , N-poot, en de  Square . Voor The bridge en de spinpoot vragen wij een meerprijs

 

Volg ons op de socials

Vintage frans onderstel
✅ Afgewerkt in goud
✅ Uniek product
✅ Vintage 
✅ Gratis geleverd in Nederland en België
✅ Unieke showroom 3000 m2

Stel zelf samen:

SKU vintage frans onderstel Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!