Visgraat tafel – smalle U-poot

Visgraat tafel - smalle U-poot

Unieke visgraat tafel

Omdat we altijd blijven vernieuwen hebben wij een nieuw item toegevoegd aan ons assortiment. Met het gehele team om de tekentafel en daarna aan de slag in onze eigen werkplaats heeft geresulteerd in deze prachtige Visgraat tafel – smalle U-poot.

De tafel is gemaakt van planken van suar hout. Deze suar planken zijn uniek en nergens anders verkrijgbaar. De rand hebben wij zwart afgewerkt (dit kan in iedere gewenste kleur). Hierdoor krijgt de tafel een super strakke afwerking. Het blad is 5 cm dik. De tafel wordt geleverd met een houten smalle u-poot van 71 cm hoog. Het onderstel werken wij af met een blanke vernis laag. Het blad hebben we zorgvuldig geschuurd en afgewerkt met een matte vernis. De tafel is goed beschermd tegen vlekken en rode wijn.  Deze unieke visgraat tafel heeft net als bijna al onze op maat gemaakte tafels een levertijd van circa 4 weken. Heeft u de tafel sneller nodig? Neem dan contact met ons op.

Eventuele onderstellen voor de Visgraat tafel – smalle U-poot.

Wilt u een andere metalen of houten onderstel onder dit stoere blad? Kijk dan hieronder voor een paar suggesties of kijk verder in onze webshop. De keuze is bij ons oneindig omdat we alles zelf in eigen werkplaats maken. Onze meubelmakers en metaalbewerkers gaan geen uitdaging uit de weg. Voor meer beleving kunt u altijd langskomen in een van onze showrooms. Wij hebben een showroom in de Woerdense verlaat voor het uitzoeken van uw op maat gemaakte tafel.

Een greep uit de collectie tafelpoten

Maatwerk bij Woodindustries

Wij maken 100% maatwerk in eigen werkplaats door onze meubelmakers met liefde voor het vak. Hout speciaal geselecteerd voor u! Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel afgewerkt in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze eiken tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Kies uw tafelmaat

150x90cm, 160x90cm, 170x90cm, 180×90, 190x90cm, 200x90cm, 210x90cm, 220x90cm, 230x90cm, 240x90cm, 250x90cm, 260x90cm, 270x90cm, 280x90cm, 290x90cm, 300x90cm, 350x90cm, 400x90cm

Kies uw onderstel

Single Eiffeltower, Smalle u-poot, T-poot, Triangel, U-Poot

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

✅ Hollands vakwerk
✅ Visgraat tafel
✅ Snelle levering, service en garantie
✅ Hoge kwaliteit en garantie
✅ 4 verdiepingen unieke meubels
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen
Onze prijzen zijn inclusief BTW – liefde, aandacht en vakmanschap

Stel zelf samen:

SKU Visgraat tafel - smalle U-poot Categorieën , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat