Houtstrips kopen

Onze houtstrips vinden hun weg naar alle woonkamers en kantoren in Nederland. Ook de horeca weet ons goed te vinden. Geef je omgeving dat natuurlijke effect met onze houtstrips.

Een wandbekleding van Teakhouten houtstrips in uw interieur

In plaats van behang of een tintje muurverf heeft Woodindustries de nieuwe trend teakhouten wandpanelen. Deze wandbekleding is altijd een warme toevoeging voor elk interieur. Een hele houten wand, of slechts een teak houten strook horizontaal of verticaal plaatsen in uw woning of kantoor geeft een mooi contrast en versterkt uw interieur. De wandpanelen zijn maximaal 2,5 cm dik en deze geringe dikte maakt dat het toepasbaar is in veel ruimtes. Winkels en de horeca kunnen sfeer maken met Woodindustries houtstrips.

Akoustiek van houtstrips

De akoestiek in een ruimte is belangrijk. Door ‘harde materialen’ als stenen vloeren of tegels kan de ruimte onaangenaam ‘hol’ klinken. Bekleed een wand met Woodindustries houtstrips en merk wat dit materiaal voor de akoestiek kan doen. Niet alleen de sfeer wordt aangenaam beïnvloed door 3D wandbekleding, maar ook het geluid wordt heel aangenaam. De houtstrips worden geleverd in panelen van 80×16 cm met interlocksysteem, te verwerken als laminaat om een mooie onzichtbare overgang te creëren. De houten panelen zijn licht van gewicht en handig en snel te verwerken

Meer info over ons aanbod vind je in onze houtstrip shop

Scroll naar top

De hele maand Juli

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels bij het tonen van deze kortingsvoucher