Wasrek decoratie trapje Ibiza

Wasrek decoratie trapje

Wasrek decoratie trapje Ibiza

Het Wasrek decoratie trapje Ibiza is een mooie houten trap om ergens in jouw ruimte neer te zetten. Gebruik het wasrek decoratie trapje om planten aan te hangen of gewoon alleen als decoratie. Dit leuke Ibiza Style trapje pas in vele interieurs, en ook in elke ruimte kun je dit decoratiestuk plaatsen.

Tafels op maat 

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn tafels. Hout speciaal geselecteerd voor u! Wij maken elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Bij Woodindustries hebben we niet alleen prachtige woonaccessoires, maar ook een unieke stoel die perfect past bij een stoer, robuust en industrieel interieur: de robuuste houten kruk – hoog. Deze kruk wordt met zorg en vakmanschap vervaardigd in onze eigen werkplaats. Als je specifieke wensen hebt, kunnen we zelfs een op maat gemaakte versie van de kruk voor je creëren. Neem gerust contact met ons op via info@woodindustries om jouw verzoeken door te geven.

Volg ons op de socials

✅ Unieke decoratie
✅ Aandacht voor de klant
✅ Ruime keuze
✅ Scherpe prijzen
✅ Showroom 3000 m²
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen

 39,95 incl. BTW

SKU Handmade verstelbare kruk-1 Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!