Wax kaars in glas

Wax kaars in glas

Wax kaars in glas

De wax kaars in glas met drie lonten is gemaakt van soja was. Soja-was is een biologisch afbreekbaar en hernieuwbaar materiaal. Kaarsen van sojawas branden in totaal zo’n 30 tot 45 procent langer dan paraffinekaarsen. De kaars staat mooi in ieder interieur en zal een heerlijke sfeer uitstralen. Ook geeft deze kaars een fijne frisse aroma af. De kaars is een mooie toevoeging in ieder interieur.

De imperfectie in onze woonaccessoires geven een mooi uiterlijk, waar je het leven in terugziet.  Niet alleen een mooi karakter maar ook nog eens goed voor het milieu doordat we hergebruiken en recyclen. Robuust stoer industrieel wonen doe je met de woonaccessoires van Woodindustries, of het nu gaat om unieke lampen of metalen letters, oliedrums die tot een mooie object zijn gemaakt of een uniek stoeltje, alles dat draait om stoer industrieel wonen vindt u bij Woodindustries!

Tafels op maat bij Woodindustries

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn tafels. Hout speciaal geselecteerd voor u! Wij maken elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

 

Volg ons op de socials

✅ Soja was kaars
✅ Uniek item
✅ Snelle levering
✅ Service en garantie
✅ 3000 m² showroom 4 etages
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen
Onze prijzen zijn inclusief BTW – liefde, aandacht en vakmanschap

 19,95 incl. BTW

SKU Wax kaars in glas Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting