Windlicht mood

Windlicht mood

Windlicht mood

De windlicht mood is een glazen lantaarn die beschikbaar is in 2 verschillende maten en 3 verschillende kleuren. Deze lantaarn of windlicht is prachtig op tafel voor een romantische sfeer. 

De beschikbare kleuren zijn:

Bruin, Roze en Blauw.

De circa maten van het windlicht zijn:

Groot: Diameter 18 cm, hoogte 24 cm

Klein: Diameter 13 cm, hoogte 16 cm

 

Accessoires bij Woodindustries 

Woodindustries voor stoer robuust industrieel wonen. Bekijk onze woonaccessoires met unieke uitstraling en vaak maar 1 of in beperkte oplage verkrijgbaar. Unieke woonaccessoires die je niet overal ziet.

Mooie oude lampen, vintage golfplaten, unieke items die een ruimte karakter te geven of een mooi contrast met een strak interieur. Wij verkopen mooi oud hout voor wand of vloer.

De imperfectie in onze woonaccessoires geven een mooi industrieel uiterlijk, waar je het leven in terugziet.  Niet alleen een mooi karakter maar ook nog eens goed voor het milieu doordat we hergebruiken en recyclen.

Robuust stoer industrieel wonen doe je met de woonaccessoires van Woodindustries, of het nu gaat om unieke lampen of metalen letters , oliedrums die tot een mooie object zijn gemaakt of een uniek stoeltje, alles dat draait om stoer industrieel wonen vindt u bij Woodindustries!

Volg onze socials: Facebook,  InstagramPinterest.

Maat

Groot, Klein

Kleuren

Blauw, Bruin, Roze

Volg ons op de socials

✅Unieke decoratie
✅Aandacht voor de klant
✅Ruime keuze

 

Vanaf:  9,95

SKU Windlicht mood Categorieën , , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat