Wrakhouten tafel

Wrakhouten tafel

Tafel op maat

Nieuw – Wrakhouten tafel – u vindt bij Woodindustries deze robuuste eettafel die een heel andere uitstraling heeft dan de meeste tafels. Wij maken en leveren eettafels met een verhaal doordat ze zijn gemaakt van bijzondere partijen hout. Door ons grote wereldwijde netwerk weet Woodindustries vaak de hand te leggen op unieke gerecyclede partijen hout. De tafel word afgewerkt en is daarmee beschermd tegen invloeden van buitenaf. De prijs van deze tafel is gebaseerd op 200×90.

Wij werken bijna uitsluitend alleen met reclaimed wood.  Reclaimed wood is upcycled hout dat afkomstig is uit een eerder gebruik. Dit maakt onze eettafels heel milieuvriendelijk. Hiermee willen wij ervoor zorg dragen dat we bewust worden dat hergebruik van spullen de toekomst heeft. De wrakhouten tafels zijn gemaakt van dit geupcyclede hout. Dit hout heeft lang in het water gelegen waardoor er een mooie tekening in is gekomen. Het hout is door het water uitgesleten en heeft hierdoor een unieke uitstraling. Wij maken ook prachtige loftdeuren van dit hout.

Eventuele onderstellen voor de Wrakhouten tafel

Wilt u een andere metalen of houten onderstel onder dit stoere blad? Kijk dan hieronder voor een paar suggesties of kijk verder in onze webshop. De keuze is bij ons oneindig omdat we alles zelf in eigen werkplaats maken. Onze meubelmakers en metaalbewerkers gaan geen uitdaging uit de weg. De onderstellen zijn standaard 71 hoog. Voor meer beleving kunt u altijd langskomen in een van onze showrooms. Wij hebben een showroom in de Woerdense verlaat en in Groot-Ammers, dus altijd wel 1 in de buurt voor het uitzoeken van uw op maat gemaakte tafel.

Een greep uit de collectie https://www.woodindustries.nl/tafelpoten-shop

Volg onze socials: FacebookInstagram, Pinterest. 

 

Kies uw onderstel

Haakse triangel, Single Eiffeltower, T-poot, The crux, Triangel

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

✔️ Oer Hollands vakwerk

✔️ Spoedlevering mogelijk

✔️ Uw tafel op maat

✔️ Aandacht voor de klant

Stel zelf samen:

SKU WI-020-5492 Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting