Maatwerk

eikenhouten ronde tafeleiken blad stalen triangel

houtstrips History XLhoutstrips Sense Small

 

Woodindustries voor al uw houtwensen

Maatwerk voor standaard prijs
Een van de meest onderscheidende redenen om bij Woodindusries te kopen is dat we maatwerk en exclusiviteit maken voor een standaard prijs. Alle meubelen en houtproducten die u bij ons bestelt, worden speciaal voor u gemaakt. Dat betekent dat we met vrijwel al uw wensen rekening kunnen houden tijdens de productie tegen vaak geen of slechts een geringe meerprijs. We bevestigen onze afspraken altijd schriftelijk zodat u precies weet waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten.

Door de imperfectie van het hout gaat een tafel spreken, onze tafels vertellen daardoor ook een uniek verhaal. Onze tafels worden vervaardigd uit mooi gebruikt oud hout soms meer dan 200 jaar oud, door gebruik van uniek materiaal ontstaat een mooie tafel. Wij laten het hout spreken. Het hout waar wij mee werken bestaat uit divers oud eikenhout, grenen hout, oud soort teak, hout van oude gebinten, wagonplanken, kasteelplanken en maken het voor u op maat en naar wens. Met een kloosterpoot, kasteelpoot of stoer industrieel staal.

Altijd gegarandeerd een uniek meubelstuk in huis.

Voorbeeld
U wilt een uniek wagonhouten tafel bestellen maar ziet de maat die u wilt er niet bij staan. U belt of mailt dan gewoon met info@woodindustries.nl en bespreekt uw wensen. Indien mogelijk gaan wij uw tafel precies volgens uw specificaties maken. Binnen afzienbare tijd heeft u de tafel van uw dromen, gemaakt door onze meubelmaker. Gekleurd en gestyled in ons atelier volgens uw wensen. De tafel kan daarna worden opgehaald of worden bezorgd.

Op zoek naar maatwerk meubels voor uw huis of bedrijf?
Neem voor meer info of een prijsopgave contact op met Rob Woody Wood op telefoonnummer Tel 0613396329 of mail naar info@woodindustries.nl

Kom eens kijken in de showroom voor een indruk van onze tafels, onze showroom ligt mooi in het midden van de Randstad. Wij zijn vrijdag en zaterdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Adres Voorstraat 24
Groot-Ammers

Scroll naar top

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!