Tuintafels

Een houten tuintafel is een mooie en duurzame keuze voor iedereen die zijn tuin of terras wil inrichten. Maar wat maakt een houten tuintafel zo speciaal? Niet alleen voegen ze warmte en natuurlijke schoonheid toe aan uw buitenruimte, maar ze zijn ook zeer veelzijdig en gemakkelijk aan te passen aan elke stijl.

Als u op zoek bent naar een houten tuintafel die goed past bij uw tuinontwerp, is het belangrijk om rekening te houden met de verschillende houtsoorten die beschikbaar zijn. Populaire keuzes zijn bijvoorbeeld teakhout, cederhout en eikenhout. Elk type hout heeft zijn eigen unieke eigenschappen, zoals kleur, textuur en duurzaamheid, dus het is belangrijk om te overwegen welk hout het beste past bij uw specifieke behoeften.

Naast het kiezen van de juiste houtsoort, is het ook belangrijk om rekening te houden met de grootte en vorm van uw tuintafel. Overweeg of u een ronde, vierkante of rechthoekige tafel wilt, en meet de beschikbare ruimte in uw tuin om te bepalen welke maat het beste past.

Tot slot is het belangrijk om te investeren in kwalitatief hoogwaardige, duurzame houten tuintafels die bestand zijn tegen de elementen. Dit betekent dat u moet zoeken naar tafels die behandeld zijn met weerbestendige coatings en regelmatig onderhoud vereisen om ze in topconditie te houden.

Met de juiste keuze van houtsoort, grootte en kwaliteit, kan een houten tuintafel een prachtige aanvulling zijn op uw tuin- of terrasontwerp. Door te investeren in een houten tuintafel, kunt u genieten van jarenlang buitenplezier met familie en vrienden.

Bij Woodindustries verkopen wij ook tuintafels. Onze suar en eiken boomstam tuintafels zijn bijvoorbeeld bijzonder geschikt voor buiten. U kunt uw eigen blad uitkiezen en combineren met een uniek stalen of houten onderstel.

Met een boomstam tuin tafel haalt u een uniek stukje hout naar uw eigen tuin. Met onze actuele voorraad van 600 bladen is er vast een mooie tafel voor u bij.

U kunt uw blad online uitzoeken in de webshop of langskomen bij een van onze showrooms.

Toont alle 21 resultaten

Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting