Blinde bevestiging

Blinde bevestiging

Blinde bevestiging

Nieuw bij Woodindustries, deze Blinde bevestiging. Wilt u een plank ophangen zonder zichtbare bevestigingen? Dan is de blinde bevestiging wellicht iets voor jou. De prijs geldt per strekkende meter. 

Wandplanken bij Woodindustries

Deze bevestiging is mooi te combineren met onze wandplanken. De planken hebben van zichzelf een mooie tekening en kleur. Al onze meubels worden netjes geschuurd en afgewerkt geleverd. Indien gewenst kunnen de planken ook naturel geleverd worden.

Heeft u nog vragen of opmerkingen neem dan contact met ons op. 

De imperfectie in onze woonaccessoires geven een mooi industrieel uiterlijk, waar je het leven in terugziet.  Niet alleen een mooi karakter, maar ook nog eens goed voor het milieu doordat we hergebruiken en recyclen.

Robuust stoer industrieel wonen doe je met de woonaccessoires van Woodindustries, of het nu gaat om unieke lampen of metalen letters , oliedrums die tot een mooie object zijn gemaakt of een uniek stoeltje, alles dat draait om stoer industrieel wonen vindt u bij Woodindustries!

Een greep uit onze collectie tafelpoten

Combineer deze set met onze wandplanken voor een echte eyecatcher aan de muur! Wij verkopen hout in de volgende soorten hout; eiken, oud gebinten, wagonhout, wrakhout, suar, barnwood, elmwood of boomstam. Naast de standaard maatvoeringen kunt u bij ons ook terecht voor maatwerk. De blinde bevestiging is geschikt voor planken tot en met 30 cm breed. 

De aangegeven prijs is per strekkende meter

 

 

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

 

✅ Prijs per strekkende meter
✅ Geschikt voor planken tot 30 cm breed
✅ Snelle levering, service en garantie
✅ Hoge kwaliteit
✅ Showroom 3000 m²
✅ Unieke meubelzaak
Onze prijzen zijn inclusief BTW, aandacht, liefde en vakmanschap

 

Stel zelf samen:

SKU Blinde bevestiging Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat