Ovale vergadertafel

houten ovale vergadertafel

Een ovale vergadertafel voor inspirerend vergaderen

Het bedrijfsleven en vergaderen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Er wordt doorgaans vaak en lang vergaderd om de afspraken over de toekomst van het bedrijf zo duidelijk mogelijk te maken en alle aspecten uitvoerig te bespreken. We brengen dus veel tijd door op kantoor, waardoor het natuurlijk mooi meegenomen is als de werkomgeving een inspirerende en prettige ruimte is waar u graag uw kostbare tijd wilt spenderen. Bovendien kan een fijne werkruimte de gemoedstoestand van het personeel positief beïnvloeden. Zo kan een lichte werkomgeving de productiviteit van de werknemers ten goede komen en kan ook een fraaie ovale vergadertafel bijdragen aan het werk genot.

Een inspirerende werkomgeving dankzij een ovale vergadertafel

Een ovale vergadertafel van Woodindustries wordt met de hand vervaardigd, waardoor elk item zijn eigen unieke kenmerken heeft. Dankzij deze kenmerken zijn de meubels goed te gebruiken om van uw kantoorruimte een inspirerend geheel te maken. In onze showroom kunt u een ovale vergadertafel bekijken en bovendien zijn hier ook veel andere tafels te bezichtigen. Alle modellen zijn met de hand gemaakt en daardoor stuk voor stuk uniek te noemen. Wanneer de ovale vergadertafel in de showroom niet volledig aan uw wensen voldoet, is het ook nog een optie om echt helemaal zelf te bepalen hoe de ovale vergadertafel in uw kantoorruimte eruit komt te zien. Zo kunt u bijvoorbeeld een vergadertafel laten produceren die ruimte biedt voor tien werknemers en kunt u er ook voor kiezen om deze vergadertafel een speciaal kenmerk te geven. Behalve een ovale vergadertafel, kunt u namelijk ook een boomstamtafel laten maken of een industriële tafel laten ontwerpen.

Zelf uw tafel samenstellen

Wanneer u heeft besloten dat u geen ‘doorsnee’ kantoorruimte wil en het erover eens bent dat u en uw werknemers het prettigste werken in een fijne werkomgeving die puur en inspirerend is, denken wij dat we veel voor u kunnen betekenen. Als u graag een ovale vergadertafel in uw kantoorruimte wil en deze nog niet in onze showroom aanwezig is, kunt u deze op maat laten maken. Zoals eerder aangegeven kunt u zelf de uiterlijke kenmerken van de tafel bepalen en kunt u bovendien ook de afmetingen en het materiaal van het frame kiezen. Zo kunt u een industriële tafel laten maken met een stalen frame, maar is het ook mogelijk om het frame van eikenhout te laten vervaardigen. Bovendien kunt u ook zelf bepalen of u een eiken tafel wil met een tafelblad van eikenhout of een ander soort robuuste tafel van bijvoorbeeld teakhout. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar, waardoor de ovale vergadertafel die u in uw gedachten heeft opeens heel snel werkelijkheid kan worden.

Duurzame ovale vergadertafel

Iedereen weet dat het vandaag de dag steeds belangrijker wordt om zuinig te zijn op onze wereld. Dit kan al door te beginnen met het scheiden van het afval. Daarnaast proberen velen van ons minder mee te gaan in de consumptiemaatschappij en te kiezen voor producten die duurzaam zijn geproduceerd en daardoor zo min mogelijk schade aanrichten aan het milieu. Omdat ook wij graag een schone wereld voor onze toekomstige generaties willen, produceren we onze meubels graag met materialen die al eerder gebruikt zijn. Zo kan het tafelblad van uw ovale vergadertafel bijvoorbeeld gemaakt worden van oud hout afkomstig van een houten vlonder. Dit hout is prima hout en zal anders weggegooid worden. Wij gebruiken het hout opnieuw voor iets moois. Wij vinden juist dat er prachtige spullen gemaakt kunnen worden van de materialen die er al zijn. Er zijn niet altijd nieuwe grondstoffen nodig voor het maken van een fraaie creatie. Bovendien wordt het vergaderen natuurlijk nog leuker wanneer u en uw medewerkers weten dat het hout van de ovale vergadertafel een mooie geschiedenis heeft.

Ovale vergadertafel gemaakt van uitstekende kwaliteit

Dat de ovale vergadertafel gemaakt kan worden van hergebruikt hout betekent gelukkig niet dat het hout van slechte kwaliteit is. Juist het hout dat nog hergebruikt kan worden, is zeer sterk en daarom zeer duurzaam te noemen. Voordat we besluiten dat het hout gebruikt kan worden voor een mooi meubel controleren wij het hout uitvoerig op eventuele mankementen. Pas als we er voor 100 procent zeker van zijn dat het hout van optimale kwaliteit is, wordt het hout verwerkt in onze meubels. Hierdoor weet u zeker dat u erop kunt rekenen dat uw ovale vergadertafel kwalitatief goed is en deze voor een langere periode zal sieren in uw kantoorruimte.

Stoelen die passen bij uw ovale vergadertafel

Wanneer u eenmaal voor een fraaie ovale vergadertafel heeft gekozen, kunnen we ons zo voorstellen dat u ook graag bijpassende stoelen bij de ovale vergadertafel zou willen hebben. Gelukkig hoeft u voor deze stoelen niet lang te zoeken. Bij Woodindustries kunt u namelijk ook terecht voor stoelen die uitstekend zullen passen bij uw ovale vergadertafel. De industriële stoelen uit ons assortiment zullen perfect passen bij een industriële tafel en robuuste tafel, terwijl de stoelen met houten poten weer goed zullen matchen met een eiken tafel. Wanneer de juiste stoelen niet in ons assortiment verkrijgbaar zijn, is het ook bij de stoelen mogelijk om deze op maat te laten maken. Met op maat gemaakte stoelen weet u zeker dat deze perfect zullen passen bij uw ovale vergadertafel met als resultaat dat u en uw personeel kunnen genieten van geweldige eyecatchers die bovendien een hoog zitcomfort hebben.

Uniek interieur dankzij Woodindustries

Maar dit is nog niet alles: zelfs wanneer u andere producten dan een ovale vergadertafel of bijpassende stoelen nodig heeft, kunt u terecht bij Woodindustries. Zo kan ook uw woonkamer gestyled worden met een opvallende industriële tafel, eiken tafel of robuuste tafel, en bent u zelfs voor kasten bij ons aan het juiste adres. Niet alleen de kasten voor uw woning kunnen gemaakt worden door Woodindustries, ook unieke kasten voor in uw kantoorruimte kunnen door ons geproduceerd worden. Wanneer we kasten op maat maken, gaan we eerst met u in overleg, zodat we kasten kunnen ontwerpen die door iedereen gemakkelijk hanteerbaar zijn en die de ruimte bieden om zoveel mogelijk paperassen in op te bergen. Natuurlijk kunnen we er ook voor zorgen dat deze kasten perfect passen bij uw ovale vergadertafel, waardoor we samen een geheel kunnen creëren dat door een ringetje te halen is.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Ovale vergadertafel, robuuste tafel, eiken tafel, industriële tafel, kasten; het behoort tot de mogelijkheden bij Woodindustries. Toch gaan we graag nog een stapje verder. Bij ons kunt u namelijk ook terecht met wensen die nog specialer zijn. U kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het. Van 3D wandpanelen tot steigerhouten wandbekleding. Uw vloeren laten verzorgen door Woodindustries? Ook dit is geen enkel probleem! Natuurlijk kunt u verschillende foto’s op onze website bekijken, maar wanneer u onze producten graag in het echt wilt zien en de mogelijkheden met ons wil bespreken, kunt u ook een bezoek brengen aan onze showroom in Groot-Ammers. In onze showroom kunt u een aantal van onze creaties in het echt bekijken en alle historische materialen die wij in ons bezit hebben aanschouwen. Bovendien zijn er in onze showroom vakmensen aanwezig die al uw vragen kunnen beantwoorden. Wanneer u een bezoek aan onze showroom brengt, krijgt u een nog beter beeld van onze werkwijze en mogelijkheden.

Overige informatie over uw ovale vergadertafel

Een item dat met de hand gemaakt wordt in onze eigen werkplaats door mensen die passie hebben voor het vak; uw industriële tafel, eiken tafel of robuuste tafel is zeker geen fabrieksitem waarvan er duizenden gemaakt zijn. Maar, niet alleen de ovale vergadertafel die u bij ons aanschaft is uniek. Onze klanten zijn namelijk ook erg tevreden over ons werkwijze. Bij ons bent u geen nummertje, we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u voor 100 procent tevreden bent over het item dat u bij ons aanschaft. Bovendien hoeft u zich bij veel van onze producten geen zorgen te maken over het transport. Ook dit nemen we voor u uit handen. We zorgen ervoor dat de ovale vergadertafel op het gewenste dagdeel bij u wordt afgeleverd. Daarnaast is bij ons mogelijk om tegen een vergoeding de montageservice in te schakelen. Wanneer u gebruik maakt van de montageservice wordt de ovale vergadertafel naar uw kantoorruimte gebracht en gemonteerd. Dankzij deze service hoeft u geen tijd vrij te maken of personeel in te zetten om de ovale vergadertafel naar binnen te brengen en te installeren. U kunt gewoon doorgaan met uw werkzaamheden en wij doen rest.

Wilt u ook graag inspirerend vergaderen aan een vergadertafel met een verhaal? Of wilt u geen ‘doorsnee’ vergadertafel maar juist een ovale vergadertafel met een unieke vorm? Wij helpen u graag!

ovale vergadertafel

 

Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!