Eetkamerstoel Rotterdam - Copper

Circulaire kantoorinrichting

Woodindustries voor circulaire tafels en meubels voor uw kantoorinrichting

Wordt het tijd voor een nieuwe inrichting van uw kantoor en bent u hiervoor op zoek naar een specialist in circulaire tafels en meubels? Dan raden wij u aan om eens te komen kijken bij woodindustries. Ons bedrijf bestaat uit vakmensen die als geen ander weten wat er komt kijken en wat er mogelijk is bij de inrichting van een kantoor. Woodindustries is de expert in Nederland als het aankomt op hergebruiken van materialen. Zo kunt u bij ons de mooiste circulaire tafels kopen in alle maten en soorten, die helemaal gemaakt zijn van gerecyclede materialen zoals hout, staal en kunststoffen. Uw nieuwe kantoorinrichting maakt op die manier niet alleen een keuze voor een mooie nieuwe tafels en meubels, maar ook voor een beter klimaat.

De mooiste circulaire tafels en meubels onder één dak

 

Als u bij een circulaire tafel denkt aan een tafel die vooral functioneel, maar niet stijlvol is, dan heeft u nog niet op onze website gekeken. We hebben namelijk een grote collectie circulair gemaakte tafels voor u bij elkaar staan in onze showroom aan de Woerdense Verlaat. Prachtige tafels, waarbij u er op mag rekenen dat deze een aanwinst zijn voor uw bedrijf en of kantoor. Neem dan ook snel een kijkje op onze website om te zien wat hier allemaal te vinden is op circulair gebied. Indien u meer informatie wilt, dan kunt u contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. Onze circulaire specialisten helpen u graag bij het maken van uw keuze.

Circulaire kwaliteit van Woodindustries

 

Wij verkopen bij Woodindustries tafels die circulair zijn, gemaakt van herbruikbare grondstoffen zoals hout, staal en kunststoffen. Hierdoor wordt er door ons minder materiaal gebruikt, en dat is beter voor het klimaat en milieu. Alle redenen dan ook om eens in ons assortiment te kijken of er wat circulairs voor u bijzit. Woodindustries innoveert al jaren op het gebied van circulaire tafels en meubels, om er zo voor te zorgen dat het klimaat minder wordt belast. Wij maken van overtallig materiaal zoals hout en ijzer een circulaire tafel die in geen enkele kantoorinrichting misstaat.

Onze circulaire kantoorinircihtingen zijn mooi, maar heeft u ook al eens naar onze andere tafels gekeken. Bijvoorbeeld onze Eiken Houten Tafels – Industriele tafels –  Kloostertafels – Betontafels – Tafels op maat – Boomstamtafels

Bekijk hieronder ons assortiment aan circulaire tafels, meubels en bouwmaterialen 

Met de hand gemaakt...

In Groot Ammers maken wij al onze producten met liefde voor het product en vakmanschap!

Snelle levering...

Wij leveren onze tafels uit onze eigen werkplaats. Snel en vakkundig! Wij leveren door heel Nederland en België.

Onze garantie

Wij bieden 100% tevredenheids garantie op al onze producten. Niet goed, dan lossen we het snel en adequaat met u op!

Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!