Eetkamerstoel Schoonhoven – Taupe

Eetkamerstoel Schoonhoven - Taupe

Eetkamerstoel Schoonhoven – Taupe

De Eetkamerstoel Schoonhoven – Taupe voegt een stoere touch toe aan uw huis. Deze stevige stoel geeft uw interieur een eigentijds gevoel. Het metalen frame is diepzwart, waardoor het opvalt tegen de taupekleurige stof van de zitting en een krachtige uitstraling heeft. Wanneer u deze stoel in uw eetkamer plaatst, zal hij zeker de aandacht trekken en een opvallend visueel element toevoegen.

Om de aantrekkelijke uitstraling van de Eetkamerstoel Schoonhoven – Taupe te behouden, is het aan te raden om regelmatig met een droge doek schoon te maken. Voorkom blootstelling aan direct zonlicht bij het plaatsen van de stoel, om verkleuring van de stof te voorkomen en de levensduur te verlengen.

Breedte: 60,5 cm

Diepte: 57 cm

Hoogte: 83 cm

Zitting: stof

Kleur metaal: zwart

Onderhoud: Schoonmaken met droge doek, vermijd direct zonlicht

Zelf monteren

Tafels op maat bij Woodindustries

Bij Woodindustries bieden we op maat gemaakte tafels aan die naadloos passen bij de Eetkamerstoel Schoonhoven – Taupe. Met toewijding aan traditioneel vakmanschap selecteren we zorgvuldig speciaal hout voor elke tafel. Het productieproces wordt met uiterste precisie en aandacht voor detail uitgevoerd, en de tafels kunnen worden aangepast aan uw persoonlijke voorkeuren, inclusief uw keuze voor olie of vernis.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Woodindustries. Het volledige productieproces wordt grondig gecontroleerd, wat resulteert in tafels die geleverd worden met een jaar garantie tegen mogelijke fabricagefouten. Als uw gewenste afmetingen niet beschikbaar zijn op de website, is dat geen probleem. Neem simpelweg contact met ons op via telefoon of e-mail, en we zullen snel een op maat gemaakte offerte voor u regelen. Ontdek welke tafel perfect bij de Eetkamerstoel Schoonhoven – Taupe past! Bij Woodindustries streven we naar uw tevredenheid door vakmanschap en maatwerk te combineren voor een verfijnde en persoonlijke interieurbeleving.

Volg ons op de socials

De Eetkamerstoel Schoonhoven kan gecombineerd worden in bijna ieder interieur. Dit komt door het simpele, maar uitnodigende design. Het stalen frame geeft de stoel een stoere look. De stoel komt in verschillende kleuren.

De poten zijn voorzien van doppen om de vloer te beschermen tegen beschadigingen.

 

 185,00 incl. BTW

SKU Eetkamerstoel Schoonhoven - Taupe Categorieën , , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat