Eiken boomstam buitentafel Utrecht

Eiken tafel op maat gemaakt

Tuintafel op maat

Nieuw in ons assortiment de eiken boomstam buitentafel Utrecht. Onze massief eiken boomstamtafels starten qua maatvoering vanaf ongeveer 80 x 90 cm breed (breedtes kunnen verschillen) maar kunnen gemakkelijk doorlopen tot aan de 350 cm. De boomstamtafels van Woodindustries hebben een zeer mooie en natuurlijke uitstraling. De massief eiken bladen zijn rond de 6 cm dik. Zoek het contrast op met deze prachtige houten tafel met een stalen onderstel voor die stoere uitstraling in de tuin. De boomstamtafel is dan circa 76 cm hoog. Deze eiken boomstamtafel samen met een eiken bar blad zijn ook gebruikt voor het RTL 4 programma Eigen Huis en Tuin – aflevering Bourgondische Tuin.

Met een behandeld boomblad garandeert Woodindustries dat u een mooi stukje kwaliteit in uw tuin haalt waar u fijne lente- en zomeravonden aan door kunt brengen. Wij leveren ook onbehandelde boomstamtafels.

Eventuele onderstellen voor de Eiken boomstam buitentafel Utrecht

Wilt u een andere metalen of houten onderstel onder dit stoere blad? Kijk dan hieronder voor een paar suggesties of kijk verder in onze webshop. De keuze is bij ons oneindig omdat we alles zelf in eigen werkplaats maken. Onze meubelmakers en metaalbewerkers gaan geen uitdaging uit de weg. Voor meer beleving kunt u altijd langskomen in een van onze showrooms. Wij hebben een showroom in de Woerdense verlaat voor het uitzoeken van uw op maat gemaakte tafel.

Een greep uit de collectie tafelpoten

Alles op een rijtje over eiken boomstam buitentafel Utrecht:

– De tekening van de boomtafels zijn altijd uniek. U haalt zo altijd een uniek stukje natuur in huis.
– Wilt u uw boomstamtafel zelf komen uitzoeken dan kunt u naar de showroom komen en deze zelf “hand picked” uit komen zoeken.
– De unieke boomstamtafels uit 1 stuk zijn niet vrij van werking, dit hoort bij het product. In hout blijft werking zitten. Een scheurtje hoort erbij.

Diverse breedtematen aanwezig, u kunt hiervoor dezelfde prijs hanteren als in de webshop vermeld staat.
Bladen die breder zijn dan 100 cm komt er een meerprijs bij. Wilt u toch een andere poot onder uw blad – vraag via de mail naar de mogelijkheden.

Kies uw tafelmaat

80x90cm, 100x90cm, 120x90cm, 140x90cm, 160x90cm, 180x90cm, 200x90cm, 220x90cm, 240x90cm, 260x90cm, 280x90cm, 300x90cm, 325x90cm, 350x90cm, 400x90cm

Kies uw tafel afwerking

Mat, Ultra Mat, Vernis

Kies uw onderstel

Houten kasteelpoot, Kasteelpoot, Smalle u-poot, Spinpoot, U-Poot, X-Poot

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

✅ Eiken boomstamtafel
✅ Blad circa 90 cm breed
✅ Afgewerkt voor buitengebruik
✅ Geleverd met triangel
✅ 3000 m² showroom 4 etages
✅  5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen
Onze prijzen zijn inclusief BTW – liefde, aandacht en vakmanschap

Stel zelf samen:

SKU Eiken boomstam buitentafel Utrecht Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat