Fauteuil dierenhuid zwart frame

fauteuil dierenhuid zwart frame

Fauteuil dierenhuid zwart frame

Deze fauteuil dierenhuid zwart frame is niet alleen heerlijk comfortabel maar kan ook gecombineerd worden in bijna ieder interieur! In deze fauteuil geniet je nog meer van je vrije avonden. De armleuningen en het frame zijn gemaakt van hout.

De rugleuning staat een beetje schuin zodat je lekker achterover kunt zakken met een goed boek of een serie op de televisie. Mooi voor in de zithoek of juist voor een speciaal leeshoekje bij het raam.

Wij van Woodindustries proberen zo milieubewust mogelijk te werken. Door hergebruik van materialen en producten, het herstellen van bestaande materialen of onderdelen daarvan als ook het combineren van oude- en nieuwe producten. Onze stoelen die uitlopend zijn gaan in de outlet, we kopen mooie design meubels in en herstellen die of zorgen dat die een mooie plek in de showroom krijgen waardoor iemand anders weer plezier ervan kan hebben. We bieden een verscheidenheid aan oplossingen aan om meubels opnieuw te gebruiken.

Laten we samen bouwen aan een lage milieu impact, lange levensduur en maximaal waarde behoud.

Koop de fauteuil dierenhuid zwart frame nu in onze showroom in de Woerdense verlaat.

Tafels op maat voor bij de fauteuil dierenhuid

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn tafels . Hout speciaal geselecteerd voor u! Wij maken elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Volg ons op de socials

✅ Unieke fauteuil
✅ Circulair
✅ Lage stoel
✅ Onderstel zwart hout
✅ Rugleuning bekleed met dierenhuid
✅ Unieke woonwinkel
Prijzen zijn inclusief BTW – liefde, aandacht en vakmanschap

 395,00 incl. BTW

SKU fauteuil dierenhuid zwart frame Categorieën , , , , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting