Golfplaat mix groen en zink

Golfplaat mix groen en zink

Op de foto ziet u onze golfplaat mix groen en zink. Alleen bij Woodindustries vind u een ruime keuze aan golfplaten die nergens anders goedkoper te vinden zijn. Deze robuuste platen zijn zeer geschikt als bekleding van een wand of een bar, maar ook het bekleden van een tuinhuisje of als dakbedekking. Geen plaat is hetzelfde, u heeft dus altijd iets unieks! De industriële uitstraling wordt vaak toegepast in de horeca, winkels of gewoon thuis. Wij kunnen de platen op maat maken, en kunnen ze ook voor u monteren! 

Bij Woodindustries hebben wij een ruim assortiment dat nergens anders goedkoper te vinden is.  Je kan je eigen robuuste golfplaten uitzoeken en we maken ze op maat indien nodig! Ook bezorgen en monteren doen wij indien gewenst. Prijzen zijn op aanvraag. Mail of bel ons voor meer informatie. Of kom langs in onze showroom in de Woerdense verlaat 4 verdiepingen unieke meubels.

Prijzen op aanvraag! 

Neem een kijkje in onze tafelpoten shop.

 

Volg ons op de socials

✅ Ruime keuze golfplaten
✅ Uniek product
✅ Scherpe prijzen
✅ Hoge kwaliteit
✅ 4 verdiepingen unieke meubels
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen
Onze prijzen zijn inclusief BTW, aandacht, liefde en vakmanschap

Stel zelf samen:

SKU WI-020-1845 Category
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!