Golfplaat mix groen en zink

Golfplaat mix groen en zink

Golfplaat mix groen en zink

Golfplaat mix groen en zink nu goed te zien op deze foto. Alleen bij Woodindustries vind u een ruime keuze aan golfplaten die nergens anders goedkoper te vinden zijn. Deze robuuste platen zijn zeer geschikt als bekleding van een wand of een bar, maar ook het bekleden van een tuinhuisje of als dakbedekking. Geen plaat is hetzelfde, u heeft dus altijd iets unieks! De industriële uitstraling wordt vaak toegepast in de horeca, winkels of gewoon thuis. Wij kunnen de platen op maat maken, en kunnen ze ook voor u monteren! 

Bij Woodindustries bieden we ook maatwerkopties voor onze golfplaten. Als u specifieke afmetingen nodig heeft, kunnen we de platen voor u op maat maken. Bovendien bieden we ook montageservices, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de installatie. Ons team van experts staat klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw golfplaten perfect worden gemonteerd.

De prijzen voor onze golfplaten zijn op aanvraag beschikbaar, zo ook voor deze golfplaat mix groen en zink verroest. Neem contact met ons op via onze website, telefoon of e-mail om meer informatie te krijgen over de prijzen en om uw bestelling te plaatsen. Ons vriendelijke en professionele team staat klaar om u te assisteren en al uw vragen te beantwoorden.

Voeg een industriële en unieke uitstraling toe aan uw ruimte met de golfplaten Woodindustries. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw project.

Bij Woodindustries hebben wij een ruim assortiment dat nergens anders goedkoper te vinden is. Je kan je eigen robuuste golfplaten uitzoeken en we maken ze op maat indien nodig! Ook bezorgen en monteren doen wij indien gewenst. Prijzen zijn op aanvraag. Mail of bel ons voor meer informatie. Of kom langs in onze showroom in de Woerdense verlaat 4 verdiepingen unieke meubels.

Prijzen op aanvraag! 

Neem een kijkje in onze tafelpoten shop.

 

Volg ons op de socials

✅ Ruime keuze golfplaten
✅ Uniek product
✅ Scherpe prijzen
✅ Hoge kwaliteit
✅ 4 verdiepingen unieke meubels
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen
Onze prijzen zijn inclusief BTW, aandacht, liefde en vakmanschap

Stel zelf samen:

SKU WI-020-1845 Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat