Metalen industriële letters op kleur

Metalen industriële letters op kleur

Metalen industriële letters op kleur

De metalen industriële letters op kleur zijn een unieke toevoeging aan ons assortiment. De letters worden met de hand gemaakt. Iedere letter is uniek! Naast het gehele alfabet verkopen wij ook de cijfers 0 t/m 9. De letters kunnen opgehangen worden. Deze stoere metalen letters zijn een leuke manier om uw woning te decoreren! De letters zijn circa 29 cm hoog en kunnen ook staan, de standaard kleuren zijn rood, oranje, wit, blauw en vintage industrieel.

U kunt de letters ook op kleur bestellen. U kunt kiezen uit rood, groen, blauw, geel, oranje, koper, zwart, bruin, roze, paars, zilver, lichtblauw, donkerblauw, lichtgroen, donkergroen, lichtgeel en donkergeel. Als u via de webshop besteld laat dan in het informatie/notitie veld weten welke letters u wenst, dan zorgen wij voor de juiste verzending.

De letters zijn met circa 5 werkdagen thuisbezorgd (zolang de voorraad strekt). 

Maatwerk

Bij Woodindustries leveren wij maatwerk, naast de metalen industriële letters op kleur kunt u een meubel of tafel volledig zelf samenstellen of bestellen via onze webshop. U kunt bijvoorbeeld zelf bepalen hoe hoog een meubel wordt, hoe breed en welke houtsoort. Ook de kleur van het staal is een keuze. Naast het wrakhout verkopen wij o.a. eiken, oud gebinten en reclaimed wood. Ook voor een unieke boomstamtafel bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt op zaterdag bij ons in de loods zelf u unieke blad uitkiezen.

Deze metalen letters zijn volledig met de hand gemaakt. Door de verschillende kleuren en het stoere uiterlijk geven deze letters een industriële look aan uw woning. Wij hebben het volledige alfabet én de cijfers 0-10 te koop. In onze showroom kunt u de letters eventueel ook bekijken. 

Volg ons op de socials

✅ Met de hand gemaakt
✅ Letters op kleur
✅ Ruime keuze
✅ Snelle levering
✅ Showroom 3000 m²
✅ 4 verdiepingen unieke meubels

 

 

 

 

✔️grote voorraad

 39,95 incl. BTW

SKU WI-020-0691-1 Categorieën , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!