Oude golfplaten – vintage zinken verroeste

Oude golfplaten – vintage metalen zinken verroeste golfplaten – Industrieel

Woodindustries voor uniek oude golfplaten en materialen – vintage verroeste golfplaten in diverse kleuren, oudheden en afmetingen en al vanaf 7,50 per m2 exclusief BTW. Wij hebben een grote voorraad vintage golfplaten van circa 15.000 m2. Gebruik oude vintage golfplaten voor decoratie of bouw van tuinhuis, schutting of standbouw. Vintage golfplaten voor een mooie industriële look en afwerking van een wand. Onze oude golfplaten worden gebruikt in bijvoorbeeld kledingzaken, horeca, strandtenten, themaparken, huis en kantoorinrichting. Bij ons vindt u een grote diversiteit aan golfplaten van zo goed al nieuw tot heel erg oud. Ook een behandeling in de door u  gewenste kleur is mogelijk. Vintage golfplaten geven elke ruimte een stoer robuust uiterlijk mede door de industriële look met deze uniek golfplaten. Deze zinken verroeste golfplaten zijn zeer makkelijk te verwerken als industriële wandbekleding en hebben allemaal een uniek uiterlijk. De industriële looks van deze golfplaten – ook wel metalen wandbekleding – geven elke ruimte een zeer mooie robuuste en unieke uitstraling. Onze oude golfplaten worden vooral gebruikt voor een mooie stoere wandbekleding of gebruikt door stand bouwers om een oude vintage look te creëren.

Vintage golfplaten

De oude golfplaten zijn in vele afmetingen te verkrijgen. Mochten ze te groot zijn dan maken wij ze voor u op maat. In onze showroom hebben we diverse samples staan die u kunt bekijken. Tevens ligt in ons centraal magazijn genoeg golfplaten op voorraad en kunnen ze daar op afspraak – geheel naar uw wens (handpict) – uitgezocht worden. Oude vintage golfplaten zijn er al vanaf 7.50 per m2 – de prijzen van onze golfplaten zijn exclusief BTW. Dit zijn over het algemeen wat nieuwere platen. De oude vintage platen beginnen vanaf 14,95 per m2. Woodindustries stoer robuust wonen en werken – wij zijn trendsetter op het gebied van robuust stoer wonen. Al onze materialen zijn zorgvuldig voor u uitgekozen zodat u onze wandpanelen zowel in ijzer als hout goed kunt verwerken in uw interieur.

De golfplaten kunnen elke zaterdag tussen 10.00 en 18.00 uur afgehaald worden tegen contante betaling. U vindt bij ons golfplaten in de ruimste zin van het woord!

industriële wandbekleding – metalen wandbekleding – vintage wandbekleding

Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting