Ovale teak boomstamtafel 250cm

ovale teak boomstamtafel 250cm

Ovale teak boomstamtafel 250cm

De ovale teak suar boomstamtafel 250cm van Woodindustries hebben een zeer mooie en natuurlijke uitstraling. De massieve teak planken die voor de ovale tafel gebruikt worden zijn rond de 6 cm dik. Voor afwerking gebruiken een ultramatte vernis zodat de boomstamtafel zo natuurlijk mogelijk blijft. Deze teak boomstamtafel van cm wordt standaard geleverd met de matrix of spinpoot . De boomstamtafel is dan circa 76 cm hoog. Een uniek design gemaakt door onze meubelmakers in eigen werkplaats. Een mooi Nederlands product. 

Onze ovale massief teak boomstamtafel  is met vele onderstellen te verkrijgen. Bij ons in de website te bestellen met een set stalen kruispoten, stalen u-poten of stalen triangel poten. Al onze poten zijn te combineren met deze tafel. 

Met een behandeld boomblad garandeert Woodindustries dat u een mooi stukje kwaliteit in huis haalt waar u nog vele jaren lief en leed aan zult delen. Wij leveren ook onbehandelde boomstamtafels.

Alles op een rijtje over de boomstamtafels:

– De tekening van deze ovale boomtafels zijn altijd uniek. U haalt zo altijd een uniek stukje natuur in huis.
– Wilt u uw boomstamtafel zelf komen uitzoeken dan kunt u naar de showroom komen en deze zelf “hand picked” uit komen zoeken.
– Omruilen van een boomstamtafel is mogelijk, vraag naar de voorwaarden.
– De unieke boomstamtafels uit 1 stuk zijn niet vrij van werking, dit hoort bij het product. In hout blijft werking zitten.

Op onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Volg onze socials: Facebook,  InstagramPinterest.

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

Deze ovale boomstamtafel van Woodindustries gemaakt van massieve teakhouten planken is een juweel voor elk interieur. De boomstamtafel staat op een uniek metalen matrix onderstel. Deze tafel word geleverd in de maat 250 cm x circa 110 cm inclusief naturel metalen onderstel. 

Al onze teak boomstamtafels worden door onze meubelmakers in onze eigen werkplaats helemaal behandeld, verstevigd met metalen strippen (indien nodig) en behandeld met 3 lagen blanke vernis zodat de tekening van de tafel mooi naar boven komt.

Stel zelf samen:

SKU WI-020-0710 Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting