Een robuust bureau in een bedrijfsruimte

Met een robuust bureau kunt u de sfeer van het bedrijf en het pand versterken. Een stevig en stoer bureau met strakke vormen heeft een rustige minimalistische uitstraling die uitstekend past bij de huidige industriële woon- en werkstijl. Misschien is uw bedrijf in een oud pakhuis of voormalige fabriek gevestigd met grote ramen en onbewerkte muren. Zo niet, dan creëert u zelf deze sfeer, bijvoorbeeld met de houtstrips van Woodindustries op de wanden of met baksteenbehang, compleet met grote stationsklok. Stoere fabriekslampen, strakke fauteuils in leer of juist felgekleurde stoelen en accessoires horen bij deze stijl. Een robuust bureau of meerdere bureaus in robuuste stijl aan elkaar, eventueel met afscheiding, passen hier perfect. Kies bijvoorbeeld voor een blad van grof eiken, wrakhout, gebintenhout van oud grenen of sloophout met een stoer metalen onderstel en houd ook de vergadertafel in dezelfde stijl. Al dit hout schuren of schaven wij zo glad of grof als u wilt. Gladgeschaafd hout en een licht houten of chromen onderstel zorgen voor een landelijke of vintage sfeer afhankelijk van de verdere accessoires en aankleding. Liever een betonlook? Met een coating van betonciré over een houten frame lijkt een robuust bureau gemaakt van strak massief beton terwijl deze toch goed verplaatsbaar blijft. Betonciré is watervast, hygiënisch en eenvoudig te reinigen. U kunt uit veel verschillende kleuren kiezen of zelf de kleur bepalen. Verder heeft u keuze uit een gladde afwerking voor een strakkere en moderne uitstraling of een grove afwerking voor een doorleefd en robuust bureau. Wij van Woodindustries denken met u mee over een goede doorloop in de ruimte en kabelmanagement en zorgen verder voor veilig vervoer van uw nieuwe spullen.

teak boomstam

Een robuust bureau is een eye catcher in huis!

Elmwood boomstamtafel - Spijkenisse

Een robuust bureau als sfeervolle en praktische werkplek. Met de handgemaakt en betaalbaar.

Een robuust bureau, thuis of op het werk, is een plek waar u dagelijks veel tijd doorbrengt. Om zo goed mogelijk te kunnen functioneren is het belangrijk dat u een werkplek hebt die een goede sfeer uitstraalt, in de ruimte past, ergonomisch verantwoord is en creativiteit en prestaties bevordert. Een robuust bureau van sterk en duurzaam hout straalt rust en kwaliteit uit en vormt een goede basis om aan te werken. Bij Woodindustries kunt u een robuust bureau helemaal naar eigen wens laten maken in de juiste maat en hoogte. Woodindustries gebruikt hiervoor verantwoord gekapt hout vanuit de hele wereld of reclaimed hout. Dit is de naam voor hout dat een tweede leven krijgt en oorspronkelijk verwerkt was in oude boerderijen, treinwagons, boten of kastelen. U kiest zelf bij ons de planken uit voor het blad van een robuust bureau en het onderstel van staal of hout in allerlei varianten. Zo heeft u een uniek handgemaakt robuust bureau, thuis of in het bedrijf, dat volledig naar uw zin is.

Een eigen comfortabele werkplek

Het is belangrijk om uw dagelijkse werkplek comfortabel te maken en een goede uitstraling te geven, zodat u er graag gaat zitten. Let dus op de volgende dingen bij de keuze van een robuust bureau.

  • De grootte: staat er een computer op of een kleinere laptop, staat er een printer in de buurt en is er plek nodig voor papier en schrijfwaren? Wordt er ook aan geknutseld of huiswerk gemaakt en moeten er meer of verschillende mensen aan kunnen zitten?
  • De ruimte: staat het robuuste bureau in een aparte ruimte of in de woonkamer? Staat het bij het raam, tegen een muur of midden in de ruimte?
  • De hoogte en diepte: het is belangrijk om op de goede hoogte te zitten voor de juiste houding tegen rug- en nekklachten. De diepte van een robuust bureau is ook belangrijk zodat u de benen goed kwijt kunt en niet te dicht op het beeldscherm zit. Een goede verstelbare bureaustoel is handig wanneer er meer mensen aan het zelfde bureau plaatsnemen.
  • Het licht: laat voldoende daglicht op het bureau schijnen via een raam maar geen direct zonlicht. Zorg dat het zonlicht niet in het scherm reflecteert. Verder zijn een plafondlamp en een kantelbare bureaulamp noodzakelijk om ’s avonds prettig bij te werken.
  • Kabels wegwerken en opbergruimte: Laat eventueel een gat in het bureau maken om kabels doorheen te leiden en zorg voor een ladenkast (eventueel op wielen) onder het bureaublad voor spullen en administratie. Woodindustries maakt bijpassende ladenkasten, planken of een kast op maat bij uw robuuste bureau.
Robuuste boomstamtafel elmwood
Eiken verlijmde tafel _ Hazelnoot

Thuis werken aan een robuust bureau

Steeds meer mensen werken regelmatig thuis in een eigen kantoorruimte of in een hoek in de woonkamer. Kinderen maken huiswerk aan een bureau en voor creatieve hobby’s is een robuust bureau met opbergruimte ook fijn. Maak er een gezellige en stijlvolle werkplek van door een stevig handgemaakt robuust bureau te kiezen dat lang meegaat, eventueel later in een andere ruimte. Zo bent u ook duurzaam en milieuvriendelijk bezig. Met een (verrijdbare) ladenkast eronder, planken erboven of een kast ernaast van hetzelfde materiaal creëert u een praktisch en stijlvol geheel. Zorg voor voldoende frisse lucht en daglicht. Wanneer u rechtshandig bent is het handig om het (dag)licht van links te laten komen of omgekeerd, zodat er geen storende schaduwen over uw werk komen. Planten in de buurt geven zuurstof en een natuurlijke uitstraling en een groene stoel of tafellamp versterkt deze sfeer. Voor stoelen of lampen kunt u ook terecht bij Woodindustries. Wanneer u in de woonkamer aan een robuust bureau zit, zorg dan dat uw uitzicht niet verstoord wordt door speelgoed of huishoudelijke spullen. Een prikbord voor creatieve ideeën boven uw robuuste bureau is een prettig uitzicht of een paar ingelijste platen van een favoriete stad of vakantieplek. Zorg voor een comfortabele bureaustoel die past bij de andere stoelen in de kamer zodat deze bij veel bezoek erbij gezet kan worden en wegvalt in de ruimte. Of u kiest ervoor een robuust bureau op een onderstel met wielen te plaatsen zodat deze eenvoudig verplaatst kan worden. Het staat mooi wanneer de eettafel, salontafel of bijzettafels qua houtsoort en kleur aansluiten bij een robuust bureau in dezelfde ruimte. Let ook op de kleur van de vloer. Woodindustries levert naast meubels en houtstrips voor de wanden ook houten parketvloeren in allerlei houtsoorten en kleuren. Uiteraard kunt u bij ons terecht over advies voor een goede balans en harmonie in de ruimte.

De houding bij en inrichting van een robuust bureau

Om prettig te kunnen werken moet een robuust bureau verstandig worden ingericht. Zet spullen die veel gebruikt worden binnen handbereik, zodat u niet steeds hoeft op te staan of een lastige beweging moet maken om iets te pakken. Een ladenkast binnen handbereik zorgt voor orde en plek voor kleine spullen. Planken of een legkast boven of naast een robuust bureau zijn praktisch voor een printer, documentmappen en schrijfmateriaal. Met wat leuke decoraties op de planken maakt u er een gezellige werkplek van. Een uitschuifbare plank in een dichte kast of een robuuste plank met ophangsysteem is prettig in een kleine ruimte, overleg de mogelijkheden eventueel met Rob Woody Wood van Woodindustries. Een beeldscherm moet op een robuust bureau op de juiste plek staan op ongeveer een armlengte afstand. Daarnaast is het gewenst dat uw blik op eenderde vanaf de bovenkant van het scherm gericht is. Het is de bedoeling dat de benen in een hoek van 90 graden staan en er voldoende ruimte blijft voor de knieën. Zorg dus voor een bureaustoel van de juiste hoogte of een verstelbaar exemplaar. Door een robuust bureau bij Woodindustries te laten maken kunt u met al deze zaken rekening houden.

Een robuust bureau hoeft niet zwaar te ogen

Robuust staat voor stoer en stevig, maar een robuust bureau hoeft de ruimte niet te domineren. Door voor een zachte houtkleur of een white- of greywash te kiezen komt een robuust bureau lichter over. Door een dunner onderstel te nemen, bijvoorbeeld van chroom of een lichte kleur hout, en een rotan kuipstoel of moderne witte bureaustoel erbij te zetten is het geheel licht en modern. Voor meer mensen tegelijk kunt u een hoekbureau overwegen of een langer bureau met twee stoelen. In een kinderkamer of kleine werkruimte schept u met een fleurig kleed, een zachte kleurige stoel bij het bureau en speelse accessoires een heel andere sfeer dan met een robuust bureau met zwart leren stoel, veel chroom en moderne elementen. Een bureau van grof hout met een stoer stalen onderstel of glad geschaafd eiken met een vintage onderstel geven allebei een volledig andere indruk en toch zijn ze allebei in de basis een robuust bureau. Komt u eens rustig kijken in de showroom en loods van Woodindustries in Groot-Ammers en laat u inspireren en adviseren. Op de website vind u ook verschillende sfeerbeelden van interieurstijlen. Een mooi handgemaakt robuust bureau gaat vaak generaties mee en is een duurzame aanschaf. Het is dus een goede zaak om deze door vakmensen van Woodindustries te laten maken.

Een robuust bureau hoeft niet zwaar te ogen

Robuust staat voor stoer en stevig, maar een robuust bureau hoeft de ruimte niet te domineren. Door voor een zachte houtkleur of een white- of greywash te kiezen komt een robuust bureau lichter over. Door een dunner onderstel te nemen, bijvoorbeeld van chroom of een lichte kleur hout, en een rotan kuipstoel of moderne witte bureaustoel erbij te zetten is het geheel licht en modern. Voor meer mensen tegelijk kunt u een hoekbureau overwegen of een langer bureau met twee stoelen. In een kinderkamer of kleine werkruimte schept u met een fleurig kleed, een zachte kleurige stoel bij het bureau en speelse accessoires een heel andere sfeer dan met een robuust bureau met zwart leren stoel, veel chroom en moderne elementen. Een bureau van grof hout met een stoer stalen onderstel of glad geschaafd eiken met een vintage onderstel geven allebei een volledig andere indruk en toch zijn ze allebei in de basis een robuust bureau. Komt u eens rustig kijken in de showroom en loods van Woodindustries in Groot-Ammers en laat u inspireren en adviseren. Op de website vind u ook verschillende sfeerbeelden van interieurstijlen. Een mooi handgemaakt robuust bureau gaat vaak generaties mee en is een duurzame aanschaf. Het is dus een goede zaak om deze door vakmensen van Woodindustries te laten maken.

elmwood boomstamtafel Maastricht

Onderhoud van uw nieuwe robuuste bureau

Om zo lang mogelijk te genieten van uw nieuwe aankoop, is het belangrijk om de tafel zo goed te onderhouden. Door uw nieuwe boomstamtafel goed te onderhouden houdt u de tafel niet alleen langer mooi, maar verlengt u ook de levensduur van uw nieuwe boomstamtafel aanzienlijk. Wat betreft het onderhoud van een boomstamtafel zijn er 3 opties om uit te kiezen:

  1. Lakken: U kunt ervoor kiezen om de nieuwe boomstamtafel te voorzien van een mooie lak laag. Deze lak beschermt de tafel tegen allerlei invloeden en het zorgt ervoor dat u de kleur aan kunt passen. Lak voor deze tafels is namelijk in verschillende kleuren te krijgen, zo kunt u de tafel nog meer aanpassen naar uw eigen stijl. Deze verschillende lakken zijn tegenwoordig verkrijgbaar bij elke goede bouwmarkt, laat u dus vooral informeren naar de mogelijkheden.
  2. Teak shield: Teak shield is, anders dan de naam suggereert, geschikt voor alle hardhoutsoorten. Teak shield sluit hout af tegen vuil en vlekken. Teak shield is verder onzichtbaar, de kleur van de boomstamtafel wordt dus niet aangepast wanneer u dit product gebruikt.
  3. Niet doen: Een boomstamtafel is zo’n robuust en stevig product dat behandeling helemaal niet noodzakelijk is. Het is dan wel handig om in het achterhoofd te houden dat alles direct in het hout trekt. Wanneer u voor deze optie kiest is het dus handig om voorzichtig met de tafel om te gaan en ervoor te zorgen dat de tafel niet enorm vies wordt.

Maatvoeringen van een robuust bureau

Woodindustries maakt alle boomstam eettafels geheel op maat. Wij krijgen vaak vragen wat de meest gangbare maten zijn van een eet of vergadertafel. Voor uw gemak sommen we de meest gangbare maten op. De gegeven maten zijn in centimeters:

140 x 70 / 140 x 75 / 140 x 80 / 140 x 85 / 600 x 140 / 600 x 130 / 600 x 120 / 600 x 110 / 600 x 100 / 600 x 90 / 600 x 85 / 600 x 80 / 550 x 130 / 550 x 120 /  550 x 110 /  550 x 100 /  550 x 90 / 550 x 85 / 500 x 140 / 500 x 130 / 500 x 120 / 500 x 110 / 500 x 100 / 500 x 90 / 500 x 85 / 500 x 80 / 450 x 140 / 450 x 130 / 450 x 120 / 450 x 110 / 450 x 100 / 450 x 90 / 450 x 85 / 450 x 80 / 450 x 75 / 450 x 70 / 400 x 150 / 400 x 140 / 400 x 130 / 400 x 120 / 400 x 110 / 400 x 100 / 400 x 90 / 400 x 85 / 400 x 80 / 400 x 75 / 400 x 70 / 350 x 150 / 350 x 140 / 350 x 130 350 x 120 / 350 x 110 / 350 x 100 /350 x 90 / 350 x 85 / 350 x 80 / 350 x 75 / 350 x 70 / 300 x 150 / 300 x 140 / 300 x 130 / 300 x 120 / 300 x 110 / 300 x 100 / 300 x 90 / 300 x 85 / 300 x 80 / 300 x 75 / 300 x 70 / 280 x 150 / 280 x 140 / 280 x 140 / 280 x 130 / 280 x 120 / 280 x 110 / 280 x 100 / 280 x 90 / 280 x 85 / 280 x 80 / 280 x 75 / 280 x 70 / 260 x 150 / 260 x 140 / 260 x 130 / 260 x 120 / 260 x 110 / 260 x 100 / 260 x 90 / 260 x 85 / 260 x 80 / 260 x 75 / 260 x 70 / 260 x 60 / 250 x 150 / 250 x 140 / 250 x 130 / 250 x 120 / 250 x 110 / 250 x 100 / 250 x 90 / 250 x 85 / 250 x 80 / 250 x 75 / 250 x 70 / 250 x 65 / 250 x 60 / 240 x 150 / 240 x 140 / 240 x 130 / 240 x 120 / 240 x 110 / 240 x 100 / 240 x 90 / 240 x 85 / 240 x 80 / 240 x 75 / 240 x 70 / 240 x 65 / 240 x 60 / 220 x 150 / 220 x 140 / 220 x 130 / 220 x 120 / 220 x 110 / 220 x 100 / 220 x 90 / 220 x 85 / 220 x 80 / 220 x 75 / 220 x 70 / 220 x 65 / 220 x 60 / 200 x 150 / 200 x 140 / 200 x 130 / 200 x 120 / 200 x 110 / 200 x 100 / 200 x 90 / 200 x 85 / 200 x 80 / 200 x 75 / 200 x 70 / 200 x 65 / 200 x 60 / 180 x 180 / 180 x 150 / 180 x 140 / 180 x 130 / 180 x 120 / 180 x 110 / 180 x 100 / 180 x 90 / 180 x 85 / 180 x 80 / 180 x 75  / 180 x 70 / 180 x 65 / 180 x 60 / 160 x 160 / 150 x 150 / 140 x 140 / 130 x 130 / 120 x 120 / 110 x 110 / 100 x 100 / 90 x 90 / 80 x 80 / 70 x 70 / 60 x 60 / 160 x 120  / 160 x 110 / 160 x 100 / 160 x 90 / 160 x 85 / 160 x 80 / 160 x 75 / 160 x 70 / 160 x 65 / 160 x 60. Zoals u ziet leveren wij de tafels in elk gewenste formaat.

Alles samengevat over onze robuuste bureau’s:

Weinig tot geen onderhoud bij deze teak/eiken hardhouten boomstambladen
– U haalt puur natuur in huis
– Een boomstamtafel is een product in huis waar u lang plezier van zult hebben en wat een aanwinst is voor uw woning.
– U kiest uw boomstamblad zelf uit in onze showroom of loods
– Er is keuze genoeg uit passende onderstellen van hout of staal.
– De boomstamtafels zijn tussen de 3 en 12 cm dik, uit één stuk gemaakt, de bladen zijn tussen de 30 en 140 cm breed.
– We bieden ook verlijmde boomstamtafels aan. Hierbij is de breedte en lengte van de tafel variabel en volledig naar uw wens te maken.

Bestel bij ons nieuwe Boomstam tafel. Uw keuze er niet bij. Kom dan naar onze showroom in Groot Ammers of Cuijk om onze boomstamtafels life te zien.

Onze boomstamtafels zijn mooi, maar heeft u ook al eens naar onze andere tafels gekeken. Bijvoorbeeld onze Eiken Houten TafelsIndustriele tafels –  Kloostertafels – Betontafels 

 

Met de hand gemaakt...

In Groot Ammers maken wij al onze producten met liefde voor het product en vakmanschap!

Snelle levering...

Wij leveren onze tafels uit onze eigen werkplaats. Snel en vakkundig! Wij leveren door heel Nederland en België.

Onze garantie

Wij bieden 100% tevredenheids garantie op al onze producten. Niet goed, dan lossen we het snel en adequaat met u op!

Stuur ons een bericht...

[contact-form-7 id="9500" title="Contactformulier 1"]
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat