Ronde suartafel – Eiffeltower

Ronde suartafel - Eiffeltower

Ronde suartafel – Eiffeltower

Onze ronde suartafel – Eiffeltower is een van de boomstam tafels van Woodindustries. De bladen hebben een zeer mooie en natuurlijke uitstraling en zijn rond de 6 á 8 cm dik. De teak boomstamtafels kunnen door hun vorm niet overal even breed zijn en kunnen dus verschillen tussen de 120 en 130 cm.  De ronde suartafel – Eiffeltower wordt door ons behandeld met een warme gloed en finish. Wij gebruiken een matte afwerking zodat de teak boomstam tafel zo natuurlijk mogelijk blijft. De afwerklaag beschermt deze ronde suartafel voor invloeden van buitenaf. 

Eventuele onderstellen voor de Ronde suartafel – Eiffeltower

Wilt u een andere metalen of houten onderstel onder deze stoere ronde teak suartafel? Kijk dan hieronder voor een paar suggesties of kijk verder in onze webshop. De keuze is bij ons oneindig omdat we alles zelf in eigen werkplaats maken. Onze meubelmakers en metaalbewerkers gaan geen uitdaging uit de weg. Voor meer beleving kunt u altijd langskomen in een van onze showrooms. Wij hebben een 3000m2 showroom in Woerdense verlaat, en een in Groot-Ammers, dus altijd wel 1 in de buurt voor het uitzoeken van uw op maat gemaakte tafel.

Een greep uit de collectie tafelpoten

Alles op een rijtje over onze boomstamtafels

  • De tekening van de Ronde suartafel – Eiffeltower zijn altijd uniek. U haalt zo altijd een uniek stukje natuur in huis.
  • Wilt u uw teak/suar boomstamtafel zelf komen uitzoeken dan kunt u naar de showroom komen en deze zelf “hand picked” uit komen zoeken.
  • Ruime voorraad
  • Topkwaliteit boomstam tafels

Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Wij leveren onze boomstamtafels onder andere in Rotterdam, Amsterdam, Maastricht, Groningen, Eindhoven, Nijmegen, Breda Utrecht, Zwolle, Arnhem, Almere – kortom door heel Nederland en België.

Kies de diameter van uw ronde tafel

Diameter 100 cm, Diameter 110 cm, Diameter 120 cm, Diameter 130 cm, Diameter 140 cm

Kies uw tafel afwerking

Mat, Ultra Mat, Vernis

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

✅ Ronde suar boomstamtafel
✅ Metalen poot
✅ Diameter 120 tot 130 cm
✅ Gratis geleverd in Nederland en België

Stel zelf samen:

SKU Ronde suartafel - Eiffeltower Categorieën , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!