De Crux poot set

de crux poot set

de Crux poot set

De Crux poot set is nieuw in ons assortiment. Deze unieke metalen poot, gemaakt van stripstaal, is door zijn unieke vorm een stoere toevoeging aan uw tafel. Wij hebben dit onderstel zelf ontworpen. Tijdens het ontwerp van de poot kijken wij niet alleen maar naar het ontwerp maar ook naar de gebruiksvriendelijkheid en praktische inzetbaarheid voor bij u thuis of op kantoor.  Deze ijzeren poot past perfect onder een van onze prachtige industriële tafels. Ook onder een boomstamtafel is dit onderstel een eye-catcher zonder heel opvallend te zijn. Door zijn vorm kan deze ijzeren poot zowel onder een rechthoekige als een ovale tafel.  Wij maken onze onderstellen zelf en houden daarmee rekening mee met gebruiksvriendelijkheid van onze producten. Onze ontwerpafdeling zorgt ervoor dat we regelmatig nieuwe onderstellen aan onze klanten kunnen aanbieden. 

Maatvoering stalen triangel set

De poot wordt gemaakt van een metalen strip van 8 cm breed en circa 1,2 cm dik. De standaard poot is 71 hoog en 80 breed aan de onderkant. In de bevestigingsplaat zitten meerdere gaten om zo het blad te bevestigen. U kunt  keuzes maken uit diverse hoogtes. Indien u een andere maatvoering wenst die er niet bij staat, neem dan contact op via de mail en vraag naar de mogelijkheden. Met dit onderstel geeft u uw tafel een mooie robuuste uitstraling.

Afwerking:

Het onderstel op de eerste foto is de kleur van staal. Wij kunnen het onderstel zwart of wit voor u maken. Wij leveren dit stalen onderstel ook in andere RAL- kleuren. U kunt de keuze maken en de RAL-kleur kenbaar maken in het opmerkingenveld bij afsluiten van de bestelling.

Is de Crux niet de keuze die u zoekt klik dan hier tafelpoten en kijk verder in onze tafelpotenshop en maak een keuze uit een van onze unieke onderstellen. Geef uw interieur een industriële uitstraling met een van onze andere mooie stalen of houten onderstellen. Wij kunnen de poten voor u op maat maken en een eigen ontwerp is mogelijk. Vraag via de mail naar de mogelijkheden!

Kies uw onderstel hoogte

69 cm, 70 cm, 71 cm, 72 cm, 73 cm

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

✅ De Crux poot is 71 cm hoog en 80 cm breed 
✅ Stoere en industriële uitstraling 
✅ Snelle levering, hoge kwaliteit 
✅ Scherpe prijzen
✅ 3000 m² Showroom, 4 etages 
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen

Stel zelf samen:

SKU N/A Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting