Eiken ovaal spinpoot 200cm

eiken eettafel ovaal spinpoot

Eiken tafel ovaal spinpoot 200cm

De eiken ovaal spinpoot 200cm tafel wordt bij Woodindustries in eigen werkplaats gemaakt. Het blad is 4 cm dik. De eiken eettafel ovaal wordt geleverd met stalen spinpoot. De ovale eiken tafel is geschikt als eetkamertafel maar in grotere maatvoeringen zeker ook als vergadertafel of stamtafel. Kijk hiervoor bij de sub vergadertafels. Deze tafel van eiken planken kenmerkt zich door zijn unieke karakter. Een echte tafel om verhalen aan te delen en discussies aan te voeren. Door zijn mooie vorm geeft de robuuste eiken eettafel ovaal een warme sfeer in de ruimte waar u deze tafel plaatst. Het onderstel is 71 cm hoog en samen met het blad zal de hoogte rond de 75 a 76 cm liggen. 

Onderstellen voor de Eiken ovaal spinpoot 200cm

Elke gewenste maat is leverbaar. De spinpoot op de foto is speciaal gemaakt voor de ovale eiken eettafel spinpoot 200cm. De spinpoot heeft een koker 80×80 en is 60 cm breed en 120 cm lang. Wij zijn niet alleen specialist in het maken van tafelbladen maar ook in het ontwerpen en produceren van de tafelpoten. Daarin heeft u als klant dus een flexibele keuze. Deze  tafelpoten kunnen wij voor u op maat en kleur maken. Kortom bent u op zoek naar een mooi ovaal eiken tafelblad dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij maken tafelbladen tot 10 meter lang en 3 meter breed. Voor een ovale tafel zijn de triangel, smalle u-poot, en alle midden onderstellen geschikt.

Een greep uit onze collectie tafelpoten

Tafels op maat

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht haar ovale eiken eettafels. Hout speciaal geselecteerd voor u! Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw ovale tafel goed afgewerkt in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze eiken tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Voor vragen kunt u ons altijd mailen op woodindustries@hotmail.com. Wij leveren onze tafels door heel Nederland en België.

Kies uw tafelmaat

200x100cm

Kies uw tafel afwerking

Mat, Ultra Mat, Vernis

Kies de kleur van uw tafel

Eiken dark brown, Eiken grand canyon, Eiken grey wash, Eiken naturel, Eiken whitewash, Eiken zwart

Kies de randafwerking van uw tafel

Afgeschuind, Naturel rand, Verjongd, Zwarte rand

Kies uw onderstel

Eiffeltower, Midden triangel, Midtower, Spinpoot, The bridge, v-poot

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

✅  Eiken ovaal blad
✅  4 cm dik blad
✅  Stalen spinpoot
✅  Eigen fabricage
✅  Service en garantie
✅  Showroom 3000 m2 nabij Utrecht
Prijzen zijn incl. BTW – liefde, aandacht en vakmanschap

Stel zelf samen:

SKU Eiken ovaal spinpoot 200cm Categorieën , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting