Ferro barstool groen

Ferro barstool groen

Industriële barkrukken van Towerliving

Ferro barstool groen – de product specificaties: Mooie robuuste barstool Ferro van Towerliving

Breedte : 50 cm

Diepte : 61 cm

Hoogte: 101 cm

Zitdiepte: 42 cm

Zithoogte: 67 cm

Kleur metaal : frame metal

De poten zijn voorzien van doppen om beschadigingen aan uw vloer te voorkomen. 

De industriële stoelen en barkrukken collectie van Tower Living bestaat uit stoere, robuuste eetkamerstoelen met een sterk en zelfverzekerd karakter. Industrieel staat voor een stoer en robuust design, soms met een heuse vintage look. De truc zit hem in het maken van de juiste combinaties en de kwaliteit van de materialen die gebruikt zijn. Bij de Ferro barstool groen vindt u deze kenmerken allemaal terug. Deze stoel leveren we in antraciet, groen, dark brown en savannah brown.

Tafels op maat voor bij de Ferro barstool groen

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn tafels . Hout speciaal geselecteerd voor u! Wij maken elke bartafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze bartafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Volg ons op de socials

Deze Ferro barstool groen kan gecombineerd worden in bijna ieder interieur. De barkruk is bekleed met een dik leer en heeft een warme uitstraling.  Het unieke industriële metalen onderstel geeft deze barstoel en een robuust industrieel uiterlijk. Prachtig bij een bartafel van suarhout.

 225,00 incl. BTW

SKU Ferro barstool groen Categorieën , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat