Houtstrips History XL

History XL

Houtstrips History XL

NIEUW houtstrips – onze teakwall houtstrips History XL – geeft uw wand of gedeelte van uw wand een mooie diepte. De houten latten die verwerkt zijn op deze wandpanelen zijn net even anders! Mooie stukken teakhout van spinthout, dat is de buitenkant van de boom, die net iets grover zijn dan bijvoorbeeld de Baja of de Sense. De brede latten geven uw interieur een warme en robuuste uitstraling. De latten zijn 4 cm breed en hebben een grijs bruin verweerde uitstraling, hierdoor ontstaat dat robuuste effect. De maatvoering van de wandpanelen zijn 80×16 cm en de maximale diepte is 2,5 cm. Foto 1, 2, 3 en 5 hieronder geplaatst zijn natuurgetrouwe foto’s van de History XL.

Wij kunnen desgewenst de houtstrips voor u plaatsen, vraag via email naar de tarieven voor het plaatsen van deze wandbekleding! Indien u zelf de wandbekleding wilt aanbrengen, krijgt u van ons een uitgebreide gebruiksaanwijzing.

De houtstrips History XL kost 89.50 per doos. In een doos zit 0.9 vierkante meter. Wij geven het advies altijd 10% meer te bestellen vanwege zaagverlies en inhoud doos. Ook per paneel te bestellen, als extra service als u maar een 0,5 m2 nodig heeft. Stuur ons dan een email! Vandaag besteld is binnen 5 dagen in huis. Vraag naar de exacte levertijd! Wij verzenden gratis. Let op: terugsturen is voor eigen rekening.

Om de panelen goed te monteren adviseren wij het gebruik van Premtec Montage kit voor het plaatsen tegen de muur van de houten achterwand en constructielijm voor het plaatsen van de houtstrips op deze achterwand. Deze kunt u bijbestellen voor 13.95 per tube. Per tube kunt u ongeveer 4 m2 monteren. De bestelde tubes worden gratis mee verzonden.

Met de aanschaf van de Houtstrips History XL product zijn we samen weg naar een circulaire economie!

Gewicht 1 kg

Volg ons op de socials

✅ Wandpanelen 80 x 16 cm
✅ Diepte 2,5 cm
✅ Snelle levering
✅ Service & garantie
✅ Unieke meubelzaak 4 verdiepingen
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen

 89,95 incl. BTW

SKU houtstrips History XL Categorieën , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat