Frans eiken kloostertafel

frans eiken kloostertafel

Frans eiken kloostertafel

Onze frans eiken kloostertafel is gemaakt van uniek eikenhout. Wij maken deze tafel in onze eigen werkplaats. De eikenhouten planken hebben een robuust uiterlijk. Wij maken de kloostertafel wel vlak genoeg zodat u de tafel goed kunt gebruiken maar zonder het karakter van het hout te verliezen. Wij werken de tafel met drie lagen vernis af. De vernis beschermt de tafel tegen invloeden van buitenaf. De tafel wordt geleverd met een naturel eikenhouten kloosterpoot. Ook dit onderstel wordt met de hand gemaakt. Het blad is ca 5 cm dik. De levertijd is circa 4 weken. Sneller nodig? Neem dan contact met ons op.  

De frans eiken kloostertafel wordt gemaakt met oud eiken planken met een geschiedenis van zo’n 100 jaar oud, oud ambacht en liefde vormt de basis voor onze kloostertafels. het mooie oude eikenhout heeft altijd een mooie oude geschiedenis en is gebruikt geweest als oud gebinten balken, vloeren in een  kasteel, schuur of boerderij. U koopt dus met onze kloostertafel een uniek stukje geschiedenis .  Echt oud massief eiken. Wij maken onze tafels met oud ambacht, bloed, zweet en tranen en heel veel aandacht en liefde voor u als klant. Bij deze tafel passen de stoelen van onze leverancier Eleonora.

Welke onderstellen:

De frans eiken kloostertafel is natuurlijk ook met een stalen onderstel een mooi geheel. Geef uw interieur een industriële uitstraling met een mooie stalen onderstel. De poten kunnen in iedere gewenste kleur. Onze poten zijn standaard 71 cm hoog en met de dikte van het eikenhouten blad erbij is de tafelhoogte dan circa 77 cm.  Wij kunnen de poten voor u op maat maken en een eigen ontwerp is mogelijk. Vraag via de mail naar de mogelijkheden! 

Tafels op maat

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn tafels . Hout speciaal geselecteerd voor u! Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw frans eiken kloostertafel  afgewerkt in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.

Kies uw tafelmaat

150x90cm, 160x90cm, 180x90cm, 200x90cm, 220x90cm, 240x90cm, 260x90cm, 280x90cm, 300x90cm

Kies uw onderstel

Haakse triangel, Kloosterpoot hout, Single Eiffeltower, Smalle u-poot, U-Poot

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

Spoedlevering mogelijk
✅ Op maat gemaakt – elke maat mogelijk
✅ Ruime keuze in showroom
✅ Aandacht voor de klant
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen
✅ 4 verdiepingen unieke meubels

Stel zelf samen:

SKU Frans eiken kloostertafel Categorieën , , , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!