Frans eiken salontafel

Frans eiken salontafel

Frans eiken salontafel

Een van onze meest recente nieuwe items is deze frans eiken salontafel. Gemaakt van mooi oud eiken nog in de ruwe staat, geborsteld en klaargemaakt voor gebruik bij u thuis. De salontafel  is 45 cm hoog. Op de foto is deze salontafel gecombineerd met een mooi naturel stalen kruispoot onderstel in de vorm van de X. We kunnen deze salontafel ook met een ander stalen onderstel leveren. Dat kan met een midden onderstel of een set in de vorm X, N, U- of een kasteelpootje. De midden onderstellen bestaan uit een Eiffeltower, spinpoot of hoge spinpoot. Ook kunnen we de salontafel leveren met een houten onderstel naar keuze, vraag naar de mogelijkheden. De onderstellen zijn 39 cm hoog met blad erbij komt de hoogte op 43 cm.

Mooi te combineren met een frans eiken eettafel te vinden in onze eikenhouten tafelshop.

De aangeboden maten in deze productgroep zijn de standaardmaten. Wilt u een andere maatvoering neem dan contact op via de mail info@woodindustries.nl.

Zelf uw eigen salontafel samenstellen

Heeft u liever een ander soort hout of een andere vorm salontafel? Geen probleem. Wij maken de salontafels op maat voor u. In onze showrooms staan onze collega’s voor u klaar om al onze mogelijkheden door te nemen. U kunt ook contact opnemen via de mail of het contactformulier.

Ook de hoogte, breedte of lengte zijn op maat te verkrijgen. Dit meubel heeft een levertijd van circa 4-5 weken.

Kies uw tafelmaat

80x90cm, 100×50 cm, 120x60cm, 140x60cm

Kies uw onderstel

Kasteelpoot, U-Poot, X-Poot

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

Uw salontafel op maat gemaakt
✅ Frans eiken
✅ Scherpe prijzen, hoge kwaliteit
✅ Service en garantie
✅ Showroom Woerdense Verlaat 3000 m2
Unieke woonwinkel 4 etages

Stel zelf samen:

SKU Frans eiken salontafel Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting