Houtstrips Grand Canyon

Houtstrips Grand Canyon

Houtstrips Grand Canyon

Houtstrips Grand Canyon hiermee brengt u een warme sfeer in uw woonomgeving. De kleur versterkt een naturelle vloer of omgeving, om net even dat contrast aan te brengen in uw interieur. De houtstrips bestaan uit wandpanelen van 80×16 cm en zijn maximaal 2,5 cm dik.

De Houtstrips kosten 89.95 per doos. In een doos zit 0.9 vierkante meter. Wij geven het advies altijd 10% meer te bestellen vanwege zaagverlies en inhoud doos. Vandaag besteld is binnen 5 dagen in huis. Vraag naar de exacte levertijd!

Neem een kijkje in onze houtstrips shop
Wij verzenden gratis. Let op: terugsturen is voor eigen rekening.

Om de panelen goed te monteren adviseren wij het gebruik van Premtec Montage kit voor het plaatsen tegen de muur van de houten achterwand en constructielijm voor het plaatsen van de houtstrips op deze achterwand. Deze kunt u bijbestellen voor 13.95 per tube. Per tube kunt u ongeveer 4 m2 monteren. De bestelde tubes worden gratis mee verzonden.

Houtstrips zijn eenvoudig te installeren. Ze kunnen worden bevestigd aan de muur met behulp van lijm, spijkers of schroeven. Dit maakt ze een geweldige doe-het-zelf-optie voor mensen die hun eigen huis willen decoreren. Bovendien biedt dit product geluidsisolatie en thermische isolatie. Ze kunnen helpen bij het verminderen van geluidsoverlast van andere kamers of van buitenaf en bij het handhaven van de temperatuur in een ruimte.

Gewicht 1 kg

Volg ons op de socials

✅ Houtstrips Grand Canyon
✅ Per m²
✅ Snelle levering en service
✅ Hoge kwaliteit
✅ Unieke showroom 4 verdiepingen
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen

 

 89,95 incl. BTW

SKU WI-020-0012 Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat