Houtstrips Utopia Wit

Houtstrips Utopia Wit

Houtstrips Utopia Wit

Houtstrips Utopia Wit houtstrips geven uw interieur een rustige en rustieke uitstraling. Deze wanddecoratie is uitermate geschikt voor een landelijk interieur. Door het genuanceerde kleurgebruik zal uw wand een rustige maar ook creatieve uitstraling krijgen. Minder contrasterend dan bijvoorbeeld de Baja houtstrip. Deze teakwall panelen zijn van gerecycled hout en hebben de kleurnuance van oud steigerhout. Ze worden geleverd op een wandpaneel van 80×16 cm, door de interlock makkelijk te verwerken, ze zijn maximaal 2,5 cm dik. De Utopia wit leent zich goed voor gebruik in woning, kantoor, winkel en restaurant.

De Houtstrips Utopia Wit kost 89.95 per doos. In een doos zit 0.9 vierkante meter. Wij geven het advies altijd 10% meer te bestellen vanwege zaagverlies en inhoud doos. Vandaag besteld is binnen 5 dagen in huis. Vraag naar de exacte levertijd!
Wij verzenden gratis. Neem een kijkje in onze houtstrips shop. Let op: terugsturen is voor eigen rekening.

Om de panelen goed te monteren adviseren wij het gebruik van Premtec Montage kit voor het plaatsen tegen de muur van de houten achterwand en constructielijm voor het plaatsen van de houtstrips op deze achterwand. Deze kunt u bijbestellen voor 13.95 per tube. Per tube kunt u ongeveer 4 m2 monteren. De bestelde tubes worden gratis mee verzonden.

Gewicht 1 kg

Volg ons op de socials

✅ Rustige rustieke uitstraling
✅ Wandpaneel geschikt landelijk interieur
✅ Snelle levering
✅ Gratis bezorging
✅ 3000 m² unieke showroom
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen

 

 89,95 incl. BTW

SKU WI-020-0005 Category
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!