Houtstrips History teak wandbekleding

houtstrips History teak wandbekleding

Houtstrips History teak wandbekleding

De houtstrips History teak wandbekleding is een prachtige toevoeging aan uw wand, waardoor deze een mooie, stoere en karakteristieke uitstraling krijgt. Het is een van de vele voorbeelden van robuuste houtstrips die we in onze showroom hebben. In tegenstelling tot de strakkere varianten, zoals de Sense of de Baja, heeft deze houtstrip een meer robuust uiterlijk. Het wandpaneel History is gemaakt van unieke stukjes hout van de buitenkant van de boom. Dit zorgt voor een warme en sfeervolle ambiance in elke ruimte waar het wordt gebruikt. Het is zeer geschikt voor diverse doeleinden, zoals in de woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer. Ook in de horeca wordt deze houtstrip regelmatig gebruikt om een unieke uitstraling te creëren. Bovendien dragen onze houtstrips bij aan een betere akoestiek in de ruimte, omdat ze geluid absorberen en daardoor zorgen voor minder holle klanken.

De houtstrips History teak wandbekleding is verkrijgbaar voor 79,95 euro per doos, inclusief BTW en verzending. We raden aan om altijd 10% meer te bestellen in verband met zaagverlies. Elke doos bevat ongeveer 0,9 m2 wandbekleding. Bestellingen worden binnen 5 dagen geleverd, maar voor de exacte levertijd kunt u het beste contact met ons opnemen. De panelen hebben een afmeting van ongeveer 80×16 cm en zijn maximaal 2,5 cm diep. We bieden gratis verzending aan, maar let op dat de kosten voor het retourneren voor uw eigen rekening zijn.

Voor een goede montage van de panelen raden we aan om de Premtec Montage kit te gebruiken voor het bevestigen van de houten achterwand en constructielijm voor het plaatsen van de houtstrips History teak wandbekleding op deze achterwand. Deze extra materialen kunnen worden bijbesteld voor 13,95 euro per tube. Elke tube voldoende is voor ongeveer 4 m2 wandbekleding. We sturen de bestelde tubes gratis met uw bestelling mee.

Met de aanschaf van de History teak wandbekleding dragen we samen bij aan een circulaire economie, waarin hergebruik en duurzaamheid centraal staan. Door te kiezen voor deze houtstrips, investeert u niet alleen in een prachtig interieurelement, maar ook in een meer duurzame toekomst.

Gewicht 1 kg

Volg ons op de socials

✅ Verpakt per circa 0,9 m²
✅ De panelen zijn circa 80×16 cm
✅ 25 mm dik maximaal 
✅ 6 rijen latten op houten wandpaneel
✅ Houtstrips History teak wandbekleding
✅ Showroom 3000 m² unieke meubels
Onze prijzen zijn inclusief BTW – liefde, aandacht en vakmanschap

 79,95 incl. BTW

SKU Houtstrips History teak wandbekleding Categorieën , , , Tag
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat