Kabinet Mango – 1deurs

Kabinet Mango - 1deurs

Kabinet Mango – 1deurs

Specificatie Kabinet Mango – 1deurs:

Materiaal: Mango hout & Metaal

Afmetingen: 66x40x197

Aanbevolen onderhoud : Schoonmaken met een droge of vochtige doek

Tafels op maat voor bij Kabinet Mango – 1deurs

Woodindustries kenmerkt zich door het aanbieden van aparte en originele items voor in uw interieur thuis. Op kantoor of in een horeca-inrichting komen onze accessoires en meubels ook mooi tot hun recht.

Woodindustries maakt met passie en oud ambacht zijn tafelsHout speciaal geselecteerd voor u! Wij maken elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw tafel in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze tafels met garantie. Doordat ons proces vanaf de bron nauwkeurig in de gaten wordt gehouden kunnen wij onze tafels leveren met een jaar garantie op eventuele productiefouten. Staat uw maatvoering niet op de website? Geen probleem! Bel of mail ons en u ontvangt van ons een offerte. 

Bij Woodindustries hebben we niet alleen prachtige woonaccessoires, maar ook een unieke stoel die perfect past bij een stoer, robuust en industrieel interieur: de robuuste houten kruk – hoog. Deze kruk wordt met zorg en vakmanschap vervaardigd in onze eigen werkplaats. Als je specifieke wensen hebt, kunnen we zelfs een op maat gemaakte versie van de kruk voor je creëren. Neem gerust contact met ons op via info@woodindustries om jouw verzoeken door te geven.

industriële kast – kast van metaal – boekenkast – stalen frame – vitrinekast

Volg ons op de socials

Deze prachtige kast is past in bijna ieder interieur. De kast heeft een industriële en stoere look.

 749,00 incl. BTW

SKU Kabinet Mango - 1deurs Categorie
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

50% korting

1e en 2 pinksterdag actie diverse showroom artikelen tot 50% korting