Metalen Spinpoot

metalen spinpoot

Metalen spinpoot

De metalen spinpoot is een veel verkocht stalen onderstel bij ons in de showroom en via de website. De stalen spinpoot ook wel matrix genoemd is geschikt door zijn stoere uiterlijk onder onze industriële tafels. Door zijn vorm kan deze ijzeren poot zowel onder een rechthoekige als een ovale tafel. Wij maken onze onderstellen zelf en houden daarmee rekening mee met gebruiksvriendelijkheid van onze producten. Onze ontwerpafdeling zorgt ervoor dat we regelmatig nieuwe onderstellen aan onze klanten kunnen aanbieden. Wij van Woodindustries kijken niet alleen naar het ontwerp van de tafelpoot maar ook naar de praktische inzetbaarheid voor bij u thuis of op kantoor.

Maatvoering van de spinpoot

Dit onderstel wordt gemaakt van een stalen koker 8×8 cm. De standaard spinpoot poot is 71cm hoog en 60cm breed en 120cm lang. Let op deze spinpoot maken we zelf en kunnen die tot 300 cm lang maken voor een tafelblad van 500 cm. In de bevestigingsplaat zitten meerdere gaten om zo het blad te bevestigen. Wij kunnen de spinpoot ook in andere maatvoeringen leveren. Wij leveren de spinpoot  in de lengtes spinpoot 71cm, spinpoot 120cm, spinpoot 160cm en spinpoot 200cm. U kunt zelf uw keuze maken bij bestelling. De spinpoot op de eerste foto is 71cm hoog, 60cm breed en 160cm lang met een koker 8x8cm behandeld met matzwart en is geschikt voor een tafelblad tot 260cm. Voor een langer tafelblad kunt u beter de keuze maken voor een 200cm lange spinpoot.

Kleuring

Wij leveren dit stalen onderstel in het naturel, zwart of wit en de spinpoot kan ook in andere RAL- kleuren behandeld worden. U kunt dit kenbaar maken door RAL-kleur uit te kiezen en in het opmerkingenveld bij afsluiten van de bestelling  ermelden om welke RAL-kleur het gaat

Welke onderstellen hebben wij nog meer:

Naast de spinpoot hebben wij nog vele onderstellen te verkrijgen. Geef uw interieur een industriële uitstraling met een van onze andere mooie stalen onderstellen. Prijzen zijn inclusief BTW. De poten kunnen in iedere gewenste kleur.  Wij kunnen de poten voor u op maat maken en een eigen ontwerp is mogelijk. Vraag via de mail naar de mogelijkheden!

U kunt kiezen uit de volgende tafelpoten, die wij zelf hebben ontworpen – de triangel, haakse triangel, the tower en de Riek. De middentriangel, de Bridge van stripstaal en diverse onderstellen met koker 80×80. Andere kokermaten mogelijk vraag naar de mogelijkheden via de mail info@woodindustries.nl

 

Maat

120 cm, 200 cm, 160 cm

Kies uw afwerking onderstel

RAL kleur, Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

De metalen Spinpoot 120 cm is voor een blad tot 200 cm
✅ De stalen spinpoot is een stabiel onderstel
✅ Service en garantie
✅ Snelle levering
✅ Showroom van 3000 m2 in de Woerdense Verlaat

Unieke meubelzaak

Stel zelf samen:

SKU Metalen spinpoot Categorieën ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

Nu op uw web bestelling

10% Korting en gratis bezorging

Op al onze tafels in webshop!