Ronde eikenhouten tafel

Ronde eikenhouten tafel

Ronde eikenhouten tafel

Onze ronde eikenhouten tafel wordt geleverd met de dubbele kruispoot, the bridge of de middentriangel. Woodindustries maakt met passie en oud ambacht de ronde eiken tafels met hout speciaal geselecteerd voor u. Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw ronde houten tafel afgewerkt in elke denkbare wassing olie of vernis. Wij leveren al onze ronde eiken tafel  met een jaar lang garantie op alle productiefouten. Wij kunnen dit doen omdat wij vanaf de bron met het blad en hout bezig zijn. Elke gewenste maat is leverbaar.

Wij zijn niet alleen specialist in het maken van de ronde eikenhouten tafel maar ook in het ontwerpen en maken van de onderstellen. Wij zijn flexibel in de productie van de tafelpoten en ook deze tafelpoten maken wij voor u op maat en kleur.  Kortom bent u op zoek naar een mooi rond eiken tafelblad dan bent u bij ons aan het juiste adres . Wij maken tafelbladen tot 3 meter doorsnede.

Een greep uit onze collectie tafelpoten

Onze ronde eikenhouten tafel rond wordt geleverd met de dubbele kruispoot. Hoogte van de tafel is 76 cm. Woodindustries maakt met passie en oud ambacht de ronde eiken tafels met hout speciaal geselecteerd voor u. Woodindustries maakt elke tafel voor u op maat en met aandacht wordt uw ronde eikenhouten tafel afgewerkt in elke denkbare wassing, olie of vernis.  Elke gewenste maat is leverbaar.

Woodindustries voor uw robuuste eiken ronde tafel! Wij leveren 100% maatwerk.

Indien u de ronde eiken tafel wenst te zien kom dan eens langs in onze nieuwe showroom in de Woerdense Verlaat, kunt u het met eigen ogen zien.

Op al onze producten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Kies de diameter van uw ronde tafel

Diameter 100 cm, Diameter 110 cm, Diameter 120 cm, Diameter 130 cm, Diameter 140 cm, Diameter 150 cm, Diameter 160 cm, Diameter 170 cm, Diameter 180 cm, Diameter 190 cm

Kies uw tafel afwerking

Mat, Ultra Mat, Vernis

Kies uw onderstel

Dubbele kruispoot, Midden triangel, The bridge

Kies uw afwerking onderstel

Natural coating, Zwart, Wit

Volg ons op de socials

✅ Rond eikenhout
✅ Stalen middenpoot
✅ Eigen fabricage
✅ Snelle levering en service
✅ 3000 m² showroom 4 etages
✅ 5 minuten vanaf de A2 afslag Breukelen
Prijzen zijn inclusief BTW – liefde, aandacht en vakmanschap

Stel zelf samen:

SKU Ronde eikenhouten tafel Categorieën , ,
Vragen over dit product of speciale wensen. Neem contact op! Bel ons op 06-15356759 of mail ons en u ontvangt van ons een offerte.
Scroll naar boven

10% korting

op elke houten tafel in de showroom. Kom langs in Woerdense Verlaat